2777
2789
عنوان

سرطان کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 31 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا داروهای خوبی برای اسهال هست که خیلی جوابگوئه با عرض پوزش سر سوزن به طب سنتی اعتقادی ندارم

بله داروهای خوب با عوارض خیلی قشنگ

درمان اسهال در طب سنتی دو چیز 

اسهال سرد: همون اسهالی که خیلی بو میده آبکی به خاطر سردی روده ومعده رخ داده ودرمانش گرم کردن معده وروده هست 

اسهال گرم که فرق میکنه نوعش ودرمانش

میدونستی اگه دچار بیماری بشی که سخت علاج باشه  و برای درمان بری اسرائیل اولین کار اینه که حجامتت میکنن که تمام غلبه ها رو از بین میبره بعد میرن سراغ درمانهای بعدی

با عرض پوزش باید بگم سر سوزن نسبت به طب سنتی اطلاعی ندارید

نه دیگه باید بشینه تو خونه کلا هر کلمه و هر خطش شر و ور بود

ادب داشته باشی درست اسرارنظر میکنی توکه فهمت درهمین حده چی بگم درجواب برید شیمی درمانی کنید عواقبش رو خواهید دید شیمی درمانی ورود سم به بدن هستش سرطان ریشه کن میشه ولی مواد سمی رو چه جوری ازبدنت پاکسازی میکنی پس بقا عمر بیمار ۱ سال تا ۵ سال میباشد درمان درست و بدون عوارض هم وجود دارد شما نه دسترسی دارید ونه امکانش رو دارید پس سعی کن استفاده کنی تا تجربه تلخ کنی 

ادب داشته باشی درست اسرارنظر میکنی توکه فهمت درهمین حده چی بگم درجواب برید شیمی درمانی کنید عواقبش ر ...

عزيزم شما حتي املا كلماتت رو بلد نيستي بنويسي

اونوقت مياي در مورد موضوع به اين مهمي اظهار نظر ميكني؟!

اعتماد به نفست قابل ستايشه

ريپلاي هم نفرماييد لطفا

عزیزم یکی از دلایل ابتلا به سرطان استرس هست استرس باعث میشه که بدن نتونه خودش رو از رادیکال های آزاد ...

استرس ۵۰ سال پیش وجود نداشت وجود داشت چرا پس ۵۰ سال پیش از هر ۵ کودک ۳ تا دچار سرطان نمیشد چرا فقط قشر متوسط جامعه روبه پایین کودکان مبتلا به سرطان دارند دکترها از کجا خبر داشتن از ۳۰سال پیش باید تحصیل انکولوژی را بخونین ازکجا مرکز درمانی مجهز به بخش picu شدن چرا nicu  

۵۰سال پیش نبود چرا زایمان زودرس و مرگ میر باوجود نبود امکانات بهداشتی نبود چرا دانشمندان که به فکر واکسن کرونا هستند به فکر سرطان نیستند طی ۲۰۰ سال گذشته با دارشدن وزارت بهداشت جهانی چرا انواع بیماری‌های به سراغ انسانها آمد از سل وبا مالاریا ایدز کرونا سرطان چرا دکترها دررفاه کامل هستند چرا دکترهامیگن علت سرطان کودکان شانس وخدا دخیل است خدا چرا ۵۰ سال پسش دخیل نبود دانشمندان در تمام گهگشان واعماق زمین تحقیقات کردن شبیه سازی حیوان وانسان میکنن رباط می‌سازند یعنی به تمام ساختار ووجود انسان باخبرهستند چرا سرطان که منبع درآمد خیریه ها و تمام مافیها دراو هستند رو مداوا نمیکنه چقدراست سرطان پول میبرن خیریه های گوگل  اینترنت  حمل ونقل  مطبوعات  پزشکان بیمارستان ها عکس  سی تی اسکن پاتولوژیک  وزارت بهداشت وزارت دارو بین الملل بانک‌ها  داروهای گیاهی رسانه ها تبلیغات  باز هم بگم 

سرطان چی داشت

امیدوارم  خوب بمونه وشما هم طی ۵سال آینده اسرارنظر کنید به هیچ عنوان ازشیمی درمانی جان سالم به درنمی‌برید رستم هم باشی با اتمام آنزیمهای پاکسازی کبد با کوچکترین بیماری‌ها پلامرهایی وجود ندارد برای رفع عفونت‌ با حال بد بیمار مراجعه میکنی به مرکز درمانی وبه شما که اطاعات ندارید میگن به دورغ که سرطان عود کرده متاسفانه آره 

درمان سرطان با طب سنتی؟😂😂😂😂😂😂🫤🙄 طب سنتی نهایت بتونه برای اسهال کاری بکنه😂😂😂😂

اگر برای اسهال کار میکنه بیسواد وبی ادب ابوعلی سینا چطور درمان می‌کرد مردم رو بیماری که پزشکان خودشان باعث بروز هستند مسلما درمان سختی دارد 

عزيزم شما حتي املا كلماتت رو بلد نيستي بنويسي اونوقت مياي در مورد موضوع به اين مهمي اظهار نظر ميكني ...

تایپ گوگل به اشتباه تایپ میکنه چون تایپ صوتی مینویسه باسواد با کلاس با فرهنگ حمایت کننده منبع درآمدی پزشکان وخودت چقدر گرفتی روح خودتت رو به شیطان فروختی 

عزيزم شما حتي املا كلماتت رو بلد نيستي بنويسي اونوقت مياي در مورد موضوع به اين مهمي اظهار نظر ميكني ...

به فکر حقوق ومزایا خودتت وهمکارانت هستی حقیقت تلخه آره باورش سخته از سواستفاده ازمردم برای رفاه خودتان چون یکی میفهمه میخواد اطلاع رسانی کنه می‌ترسی چقدر حقوق میگیری که شب وروز درحال دفاع کردن از اقدامات شیطانی هستید امیدوارم به درد کودکان سرطانی دچار شوی 

ادب داشته باشی درست اسرارنظر میکنی توکه فهمت درهمین حده چی بگم درجواب برید شیمی درمانی کنید عواقبش ر ...

انقدر بی ادب و بی تشخیصی که اینطوری صحبت میکنی

مگه من خدایی نکرده سرطان دارم که میگی برو شیمی درمانی کن؟

دکتر علفی هستی لابد اینجوری گارد داری نسبت به طب نوین

شما مبتلا شدی حتما با علف علوفه خودتو درمان کن عزیزم

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
انقدر بی ادب و بی تشخیصی که اینطوری صحبت میکنی مگه من خدایی نکرده سرطان دارم که میگی برو شیمی درمان ...

اشتباه متوجه شدی برای آخرین بار بهت هشدار میدم اگر مجددا پیام بدید عواقبش رو خواهی دید