2777
2789
عنوان

خانومای شاغل با کار بیرون چطور وقت میکنید به کارای خونه برسید؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5725 بازدید | 32 پست
من با کمک شوهرم به همه کارام میرسم

تازه من تا پارسال ساعت 4 که از سر کار تعطیل میشدم تا 8 شب دانشگاه بودم 3 روز در هفته

ولی بازم همه کارامو میکنم در کنارش باشگاه میرم استخر میرم خرید میرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه مادر شاغل هستم تا روز قبل از زایمان سرکار رفتم . بعد از شش ماهگی هم دوباره برگشتم سر کار . تا یک سالگی مادرعزیزم پسرم رو بزرگ کرد و بعد از یک سالگی مهد کودک . منزلم کرج هست و خودم در تهران کار می کنم . هر روز ساعت 4:45 دقیقه از خواب بیدار می شم . صبحانه و میوه و غذای نیم روز و کیک وآب میوه پسرم رو آماده می کنم بعد خودم آرایش مختصری می کنم تا ساعت 6 صبح پسرم رو بغل می کنم و توی ماشین می خوابه تا تهران رانندگی می کنم . پسرم رو می ذارم مهد کودک و خودم می رم میدون ونک سر کار . تا ساعت 4 بعد از ظهر پسرم رو از مهد بیرون می یارم . توی ماشین براش آهنگ می ذارم و یا گاهی صدای خودم رو ضیط می کنم و با هم حرف می زنم یا شعر می خونیم تا خونه ساعت 5: 30 می رسم خونه . می ذارم تلویزیون نگاه می کنه . بلافاصله شروع می کنم شام درست کردن که برای فردا بخوریم چون رژیم دارم شام فقط سالاد می خورم . اما شوشو و پسرم نه غذا می خورن . بعد همسرم می یاد خونه . با پسرم بازی می کنه یا می بره بیرون البته به اندازه من آبشون تیو یه جو می ره اما بازم همه چیز رو خودم کنترل می کنم . بعد حدود یک ساعت چه پسرم خونه باشه چه نباشه خونه رو مرتب می کنم . تمام مدت هم تلویزیون روشنه . بدون اینکه مستقیم نگاه کنم گوشم با تلویزیون هم هست . وقتی خونه مرتب شد حدود ساعت 9 شام می خوریم . لباس شویی فقط آخر هفته . کارهای مثل شستن حمام و غیره آخر هفته البته دستشویی هر روز . اتو آخر هفته . خرید هم موقع خونه اومدن انجام میدم وقتی از سر کار می یام اگر خرید داشته باشم انجام می دم بعد می رم خونه. و... آخهر شب هم ظرفامو می شورم و یا می ذارم توی ماشین ( که خیلی کمتر اتفاق می یوفته ) مهمونی دادن و یا رفتن فقط آخر هفته . خلاصه که همیشه هم پرانرژی هستم واین شرابط رو پذیرفتم و با برنامه ریزی هم انجامش می دم . خیلی دلم می خواد ادامه تحصیل بدم برای ارشد اما هنوز برنامه ریزی مدونی ندارم براش . معمولا ساعت 11 می خوابم . بوووووووووووووووووووووووووووس
من هم 2 ساله ازدواج کردم دارم ارشد میخونم پیام نور و کارمند هم هستم از 8 تا 3:30
سخت نیست فقط باید برنامه ریزی داشت هممیشه خونم مرتبه البته شوهرم خیلی کمکمه چون کارش پاره وقته مثلا جاروبرقی با اونه یا پهن کردن لباسا
همه خریدا رو دوتایی از سوپر و مغازه انجام میدیم چون خرید رو دوس دارم خداییش از همه خونه دارای دور و برم زندگیم مرتبتره
مهمونی هم ماهی یبار مفصل میدم
مهمونی هم اخر هفته ها میرم کلا خوبه خداروشکر
چون من از دانشجوییم میرفتم سرکار و با محیط کار و شرایط اشتغال دیگه کنار اومدم
من هم 2 ساله ازدواج کردم دارم ارشد میخونم پیام نور و کارمند هم هستم از 8 تا 3:30
سخت نیست فقط باید برنامه ریزی داشت هممیشه خونم مرتبه البته شوهرم خیلی کمکمه چون کارش پاره وقته مثلا جاروبرقی با اونه یا پهن کردن لباسا
همه خریدا رو دوتایی از سوپر و مغازه انجام میدیم چون خرید رو دوس دارم خداییش از همه خونه دارای دور و برم زندگیم مرتبتره
مهمونی هم ماهی یبار مفصل میدم
مهمونی هم اخر هفته ها میرم کلا خوبه خداروشکر
چون من از دانشجوییم میرفتم سرکار و با محیط کار و شرایط اشتغال دیگه کنار اومدم
سلام
منم صبح ساعت 5/5 بیدار میشم وسایل پسرمو جمع میکنم بعد میبرمش پیش مامانم الان 2 سالشه تا ساعت 4 که میرم دنبالش بعد از اون ور میبرمش کار درمانی چون بخاطر بیماریش راه نمیره بعد میام خونه برای شام چیزی درست میکنم عذایی پسرمو میدم چون میکس شده میخوره یه وعده را باید تقسیم کنم بعد خونه رو جمع جور میکنم ظرفها رو میشورم ناهار فردای خودم و پسرمو آماده میکنم تا ساعت 11 که مثل جنازه میفتم
سه تا صلوات برای شفای تمام بچه های مریض
منم شاغلم دو روز پیش رفتم تو سیزده سال
13سال سابقه کار دارم ، چندماهیی میشه که از پایان نامم دفاع کردم و منتظر مدرک ارشدم هستم
ساعت کاریم از 7 صبح هست تا 14:15 تا سرویس منو برسونه میشه دو و نیم
بعضی روزا که ناهار اماده نداشته باشم سریع تا همسرم بیاد که معمولا نیم ساعت تا سه ربع طول میکشه ماکارونی یا حتی پلو و خورش مرغ اماده میکنم همراه با سالاد
اوایل خیلی تو کارام سرگردون میشدم چون خونه بابام اصلا کار خاصی انجام نمیدادم تا میرسیدم خونه سفره پهن بود و همه منتظر که ناهار بخوریم همینطور بقیه کارا تا میرسیدم خونه انجام میشد مهمترین کار من تو مجردیم تغییر دکور اتاق خودم و نظافت شخصی و اتاقم بود!
توی این 3سالی که ازدواج کردم تو خیلی از کارا تبحر پیدا کردم البته اینم بگم که همیشه عاشق کارخونه بودم و هستم
ظرفامو بلافاصله بعد از ناهار نمیشورم اما جمعشون میکنم توی سینک ، بعد از 2 ساعت خواب بلند میشم و تا چای دم بکشه ظرفامو شستم ، بعضی روزا که موادم تکمیل باشه سریع کیک کوچکی میپزم و میزارم کنار چای عصرونه
تا چای و بخوریم و کمی تی وی نگاه کنم مواد ناهار فردا رو میزرام از فریزر بیرون تا باز بشه و برنج رو خیس میکنم
حدودای 9 ناهار فردا رو میپزم همزمان سریالای مورد علاقمو دنبال میکنم
نظافت اساسی که مال روزای تعطیل هست یا وقتی که مهمون بیاد!
هر گاه واژه "توقع" را فراموش کردی،خواهی دید که دنیا چقدر زیباست !
صبحها ساعت 6 و ربع بیدار میشم تا اقا شست و رفتشو انجام بده سریع بساط صبحونه رو میچینم بعدش نوبت شست و رفت منه بعدشم حاضر میشیم و اون سواره و من پیاده میریم اداره
همسرم تو کارای خونه بد نیست یعنی اگه از درساش فارق بشه خوب کمکم میکنه
موقع مهمونداری که مفصل در خدمت خانومشه نظافت سرویسها و اتاق مطالعه خودش و گاها جاروقی سالن با اونه
بقیه روزا خودم کمکم به امور منزل میرسم
ضمنا از وقتی پایان ناممو ارائه دادم کلاس خیاطی میرم یه چیزایی یاد گرفتم خیلی دوست دارم ادامه بدم !
واسه نینی هم اقدام کردیم که هنوز خدا لایقمون ندونسته
کلا ما خانومای شاغل باید مدیریت زمان داشته باشیم یعنی تو کارامون اولویت بندی داشته باشیم و با دسته بندی کارها نظم رو بوجود بیاریم
شاید یکی بگه من تو کارای خونه کندم خوب بنظر من این اشکالی ایجاد نمیکنه با زمان بندی مناسب میتونه هم به کارای شخصی خودش برسه هم با اولویت بندی که انجام داده هر روز یه گوشه زندگیشو جمع کنه
شاید طول بکشه اما بالاخره نتیجه دلخواه عاید میشه و کمکم بصورت روتین درمیاد
مهمترین نکته اراده و کسب احساس رضایت از انجام کارهاست ، باید قبل از شروع یک کار سخت اون حس رضایتی که بعد از به پایان رسوندن اون کار بهمون و به افراد خانوادمون دست میده رو حس کنیم .
سلام
من هم شاغلم
2 تا پسر گل دارم
پایان نامه ام رو هم پارسال تیرماه ارائه دادم و الان منتظر نتایج دکتری هستم
ساعت کاریم 7:30 تا 15:30 هست و من حدود 4:30 خونه هستم
به محض ورود به خونه می رم توی آشپزخونه و مقدمات شام رو آماده می کنم.
بعد اگه نظافتی چیزی لازم باشه انجام می دم
دو وعده میان وعده به بچه هام میدم
دستشویی رو تقریبا هر روز می شورم اما خونه رو هفته ای 3 با جارو می کنم
نظافت کلی هم که آخر هفته انجام میشه
از اونجایی که شوهرم پزشکه، عملا وقتی برای ما نداره و فقط جمعه ها می بینیمش
ضمنا توی سال تحصیلی به درس های پسر بزرگترم هم نظارت می کنم
درمجموع آدم اکتیوی هستم و اگر بیکار باشم حوصله ام سر میره
به نظر من هم همه چیز به نوع مدیریت زمان توسط خانم شاغل بستگی داره
واییییی فرفری عجب انرژی داری تووو........ من قبل از اینکه دخترم به دنیا بیاد می رفتم سر کار ولی بعد از تولدش استعفا دادم....... چوون واقعا در دوران حاملگی اذیت می شدم .. عدم مهدکودک خووب در محل زندگیم..... اصلا تصمیم نداشتم دخترم رو بذارم توو مهد....... خلاصه کار رو گذاشتم کنار....... و الان واقعا از زندگیم راضی هستم....... چون به تربیت بچه و تمیزی خانه و رسیدگی به شوهرم و رسیدگی به خودم رو بیشتر اهمیت می دم........ هر کس یه جور زندگی می کنه دیگه
اونقدر درگیر رسیدن به هدفت باش که درگیر هدف دیگران نشی
2810