2777
2789
عنوان

قابل توجه کاربران گرامی نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 35558 بازدید | 704 پست

فقط سالی یک بار تاپیک میزنید و تبریک میگید ؟ چون کاربرهای خوبی هستیم که هرچقدر هم به خواسته های برحقمون بی احترامی کنید و نادیده بگیرید ، بازم میاییم

حتی اگر تعلیق کنید باز هم شماره و سیمکارت از این و اون قرض می گیرن و میان ؟

به خدا که رفتارت خیلی زشته خانم تهرانی (اگر هویت واقعیت این باشه)

الان نفر سوم کامنت منو تو این تاپبک قدیمی اومده لایک کرده و من نوتیفیکیشن رو باز کردم و دیدم انگار نه انگار از طرف شما ...

دوباره متن تاپیکت رو خوندم و واقعا زشته رفتارت ....‌ انشالله زنهای عضو این سایت هم براشون امکان عضویت در جایی که بهشون احترام گذاشته بشه، داشته باشن تا دیگه شما توهم خدایی برت نداره و اینقدر بی توجه به کاربرها و خواسته هاشون نباشی و اینقدر بی احترامی ..... که فقط سالی یه بار رخ بنمایی و متن این تاپیکت رو بگی و بعد در افق محو بشی تا آخرین لحظات سال ۱۴۰۲ ....

انشالله که همبشه اینطوری نمیمونه

و بالاخره یه سایت که بفهمه کاربر فقط بالابرنده پول تبلیغ نیست ، درست خواهد شد و شما هم یاد می گیری احترام بذاری 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

سلام نی نی یار عزیز ،یه سوال ، من می‌خوام شماره ای که باهاش وارد سایت شدم رو تغییر بدم ،ایا وقتی تغییر میدم برای اون شماره قبلی پیام می‌ره ؟مثلا پیامک تایید و اینا 

کاربری دست سه نفر از دوستان 💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامممم عید شمام پَساپَس (به جای پیشاپیش) مبارک 😀😂

میشه این ویژگی رو اضافه کنین که خودمون بتونیم تاپیک هامونو حذف کنیم ؟ :))

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)

۱۱ تا تاپیک می خوام  پاک کنم هفته ای سه بار اگر شانس بیارم تعطیلی نباشه میتونم. اینجوری ۴ هفته دست کم نیازه دارم 🫥 دیگه دلم نمی خواد اینجا تاپیک بزنم

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
فقط سالی یک بار تاپیک میزنید و تبریک میگید ؟ چون کاربرهای خوبی هستیم که هرچقدر هم به خواسته های برحق ...

این سایت هیچ احترامی برای کاربراش کافی که نیست هیچ. بی احترامی هم میکنه. و اختیار رو دادن دست چند نفر از کاربرها که کاملا با سلیقه شخصی تصمیم میگیرن و دلبخواهی. 

کاربر آقا هستم
2810