2777
2789
عنوان

کمکم کنید لطفا.قد بچه ۱۸ ماهه چقد باید باشه تو رو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 18508 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برنج و همیشه کته درست میکنم مثلا گوشت و جدا با هویج و سیب زمینی میپزم و بعد برنج و خوب میشورم و بعد اینکه پخت گوشت و سبزیجات تکمیل شد و آبش به اندازه بود میریزم توش مثل کته دم میذارم بعد میکوبم میدم میخوره
تقصیر خودمونه: بعضی ها عددی نبودند ما انها را به توان رساندیم!!
دستوراتتو همشو پرینت میگیرم چون شاغلم و بچمو مامانم نگه میداره اون حوصلش نمیگیره این کارا رو بکنه ولی واقعیتش خودمم فکرم به این چیزا نمیرفت حالا 5 شنبه و جمعه که خونه ام سعی میکنم این چیزارو درست کنم
خدایا همیشه بیادتم
عزیزم شب درست کن صبح بده مامانت بهش بده هروقتم هرسوالی داشتی درخدمتم من خیلی برام تغذیه اش مهمه الان یه ماهه از غذای سفره خودمونم بهش میدم شیره خرما بهش نده شیره انگور پر از انتی اکسیدانه مفیده با آب جوشیده سرد شده و یا شیر ولرم قاطی کن بده بخوره
کرم کنجد هم حرف نداره راستی شیره ارده هم عااااالیه واسه کلسیم و آهن بدنش جفتشو از فروشگاهها میتونی تهیه کنی من خودم از جانبو میخرم فکر نکنی هزینه ات زیاد میشه مثلا من یه شیشه شو دوماه استفاده میکنم
2810