2777
2789
بچم از وقتی یه سالش تموم شده هیجی نمیخوره قبلش میخورد اما یه ماهه هیچی نمیخوره فقط شیر خودم و شیر پاستوریزه میشه بگین بجه هاتون چی دوس دارن چی میخورن؟؟؟
مهربان که میشوم تمام شهر می فهمند مرا بوسیدی..... من به تمام آدمهای مهربان دنیا مشکوکم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین کلا پسر من که این طوری بود هرزگاهی می رفت تو فاز بدخوراکی.... واسه همین تنها چیزی که کمک می کرد بهم عصاره گوشت بود ( بچختن گوشت توی شیشه و دادن آب اون گوشت ) واقعا مقوی بود و می دیدم که چون کم می خورده..این چند قاشقه کمکش می کرد من هم هی طعم های مختلف تست می کردم..یه مدت مرغ نمی خورد.....یه وقتایی از بوی نعنا و شوید خوشش می اومد... ولی کلا پسر من دندون هاش همه تا یکسالگی در نیومده بودن...و واسه هر دندون بد غذا هم می شد...
تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
یه بار من سقف دهنشون نگاه کردم واقعا متورم بود...بعد فهمیدم چرا سیب زمینی و تخم مرغ و نمی خوره....چون می چسبید به سقف دهنش....
تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
ممکنه...ولی اگه صلاح دیدی با مشورت دکتر می تونی بهش شربت روی بدی.... این و دکتر می تونه تشخیص بده که لازمه یا نه..
بچه منم از وقتی دندون درآورد بد غذا شده.عصاره گوشت که دوستمون گفت امتحان کن.میتونی یک کیسه نخی کوچیک بدوزی کمی نرمه برنج بریزی داخلش وبندازی توی خورشت یا ابگوشت خودتون نرم وخوشمزه میشه شاید بخوره
احتمالا تو بحران شدید دندونه هر از گاهی دندانها فشار میارن سعی کنین با سرگرمی و در حجم کم بیشترین مواد مفید رو بهش برسونین.بهش فشار نیارین که بدتر نشه
تو کمان کشیده و در کمین،که زنی به تیرم و من غمین، همه ی غمم بود از همین، که خدا نکرده خطا کنی...
پسر منم اینطور بود چیزی که کمکش کرد اشتهاش خوب شه کم کردن شیر بود سال دوم اولویت با غذاس بیشتر از 4 بار یا حداکثر 5 بار در روز بهش شیر نده تا اشتهاش هوب شه مثلا صبح بیدار میشه بهش بده بعدش یکم صبحونه مثلا نون و پنیر دیگه هیچی نده تا نهار
💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
پسر منم دقیقا همینه. نزدیک دو ماه هیچی نمی خوزد. شدیدا هم وابسته به شیر خودمه. یعنی همش اویزونمه. همه میگن مال دندونه ولی دیگه انقد طولانی شده مه باورم نمیشه مال دندون باشه. به نظر من اعتیاد به شیر داره و بس. الان یه هفتس دارم ترکش میدم. جز برای خواب بهش شیر خودمو نمیدم. مثل خرس قطبی میخوره! عالی شده. از این رو به اون رو
خدایا عزیزانم را سلامت بدار.
یه جیز دیگه هم اینکه سعی نکن نزدیک شام و نهار خرد خرد بهش غذا بدی چون جلوی وعده های اصلیشو میگیره حدود 1ساعت و نیم قبل از وقت شام و نهار چیزی نده بخوره که وعده های اصلیشو خوب بخوره
💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
2810