2777
2789
عنوان

اینجا کسی هست ارشد معماری داشته باشه؟لطفا راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 35 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین هر دانشگاه یه لیست واسه اساتید راهنمایی که می تونی انتخاب کنی داره. میتونی از آموزش دانشگاهتون بگیری از دانشگاه های دیگه و شهر های دیگه هم میتونی بگیری ولی موقع دفاع اگه تو شهر خودتون نباشن ممکنه نیان واسه دفاعت و دردسر میشه یا اگه قبول کنن بیان باید هزینه رفت و امدشون رو قبول کنی یا ماشین دربست بفرستی براشون من ارشد قزوین خوندم اگه اونجایی لیست استادا رو دارم.
جز آنجایی که می بینی نمیدانی یا جز آنجایی که میدانی نمی بینی
اونجا که پیام دوستیت اومد. تیک سبزو زدم . وقتی اومد جز لیست دوستان. رو پاکت نامه زدم. ایمیلمو نوشتم فرستادم. فکرکنم پیام بود دیگه
خدایا شکرت بابت همه مهربونیات
نیومد والا..... حالا یه بار دیگه همون کنار پاکت نامهه یه مربع دیگه هست اونو بزن . ایمیلتو تو خصوصی برام میتونی بفرستی
جز آنجایی که می بینی نمیدانی یا جز آنجایی که میدانی نمی بینی
2810