2777
2789
میخوام بدونم منابع کتابی کنکور ارشد چیه و کدوم نویسنده؟ وشهریتون ترمی چنده؟
خدایا شکرت بابت همه مهربونیات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منابع طولانیه برات می نویسم شهریه دانشگاه آزاد ترمی 2 ملییون البته ترم آخر 4 میلیون شبانه هم همین طور مثل آزاده شهریش
جز آنجایی که می بینی نمیدانی یا جز آنجایی که میدانی نمی بینی
آتی جا در خواست دوستی فرستادم برات اول اونو قبول کن بعد توی پروفایل خودت روی قسمت همه ی دوستان من کلیک کن کنار اسم من یه عکس پاکت نامه هست از اون جا میتونی برام ایمیلتو پیام کنی یا همین جا بزار بعد سریع پاکش کن
آره واسه پیدا کردن استاد همیشه همین وضعه... می تونی ایمیل تمام استادایی که تو دانشگاه خودتون هستن یا دانشگاه های دیگه که مجازی باهاشون پایان نامه برداری از اینترنت یا از پرس و جو پیدا کن. بعد پروپزالتو واسه همشون ایمیل کن و ازشون بخواه هم نظر بدن هم اینکه اگه جا دارن قبولت کنن . بالاخره یکی پیدا میشه
2810