2777
2789
وای چایه البالو خیلی باحاله من اصلا چایی نمیخورم چایه سبز که زنایه باردار ابدا نباید بخورن پونه و چایی هایه گیاهی هم نوشته نخورین خوب من نمیدونستم باید چه چایی بخورم ذیگه چایی نخوردم مریم جام شما همه کارایه خونتو خودت میکنی مثله تمیز کاری و غذا پختن یا کمک داری چون میخوام بدونم من خیلی تنبلم یا نه همه اینجورین
هیچکس نمیتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند اما.....همه می توانند از حالا شروع کنند
چایه به چطوری درست میکردی چون اینجا فصله به ولی از بس سفته نمیدونم باید جیکارش کنم رنده کنم بریزم تو ابجوش
هیچکس نمیتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند اما.....همه می توانند از حالا شروع کنند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای چای به هم راستش دادم برام درست کردن ولی رنده درشت میکنن و میذارن خشک بشه بعدا یکم تفت میدیم که رنگش قهوه ای روشن بشه.. وقتی تفت میدی چایش هم خوشرنگ میشه هم خوشمزه رنگش با چای معمولی فرقی نداره ...
نوشه جانت ممنونم مریم جونم امروز میرم توکارش هم مربایه به درست میکنم هم چاییشو چون میگن به خیلی بچه رو خوشگل میکنه شوهره منم بیچاره کمک میکنه ولی زیاد مرتب کردنو اینا بلدنیست بیشتر بهم میریزه تا تمیز
2810