من مقدارش و حدودی میگم یه لیوان ارد و نصف لیوان روغن و بریز تو تابه و با حرارت ملایم تند تند هم بزن باید حتما هم بزنی وگرنه ارد سریع میسوزه همه جاشم باید به یه اندازه هم بزنی که دو رنگ نشه انقد تفت بده تا به رنگ دلخواهت برسه بعد شربتی که اماده کردی تو سه مرحله بریز داخلش هر بار میریزی خوب هم بزن قلطی شه بعد که کل شربت و ریختی یکم دیگه تفت بده تا به غلظت دلخواه برسه بعد خاموش کن
شربتشم اینجوریه که یه لیوان اب و شکر)مقدارش دلبخواهیه( بریز تو قابلمه به همراه نصف لیوان گلاب و نصف لیوان عرق هل و نصف لیوان دمکرده زعفران بعد بزار رو حرارت ملایم وقتی شکرش اب شد خاموش کن.