2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نازنین مریم دکتر و بیمارستانت کی و چی بود؟
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
منم دکترم فوق العاده سخت گیره از همون اول میدونستم اما دکترا دیگه هم معلوم نبود چی میگن ،من که هنوز عوضش نکردم منتظرم ببینم تا اخر چی میشه !!!شاید واقعا دلیلی پیدا شد واسه سز ،در صورتی که دیدم واسه بعضی نامه سز هم میده
نه سامیار اولی طبیعی
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
دومی هم یه ساعت درد طبیعی کشیدم براحتی اصلا اذیت نشدم با تجربه بودم ، حیف
اونقدری بد نبود که یه بچه معمولی رو نتونم طبیعی بیارم دومی 4200 بود قدم بلنده همه فکر میکردن لگنم عالیه تو معاینه معلوم میشد خوب هم نیست
بعد کمی درد رو راضی بودم بکشم بعد برم سزارین خوشم نمیاد همین جوری سزارین شم
سامیار از وقتی دعانه رحم ده سانت باز میشهذبیشتر از نیم ساعت تا تولدرطول نمیکشه
خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
سامیار مطمنی خودت نمیترسی از زایمان طبیعی و برای فرار از روبرویی باهاش به سزارین پناه بردی
خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
2810