2777
2789
عنوان

مامانای اصفهانی

155 بازدید | 14 پست

سلام به همگی 

مامانهای اصفهانی عزیز لطفا یه دندونپزشک کودکان خیلی عالی بهم معرفی کنید کسی که واقعا با بچه راه بیاد ...

دکتر عشقی رو شنیدم کارش خوبه ولی زیاد حوصله همکاری با کودک رو نداره 

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر مدیسا اردستانی خیلی مهربونه و با بچه راه میاد  باغ زیار هست مطبش 09131093929 صبح ها بین ...

عزیزم ممنونم

شما پیشش بردید بچه رو ؟

دختر من خیلی حساسه دیشب بردم مطب دکتر کرمی دندانپزشک کودکان فوق العاده اذیت شد و کلی گریه کرد دکتر نبود که این حجم از خشونت واقعا من ندیده بودم اونم با یه دختر بچه ۳ ساله 😔

الان نوبت میدن ؟ منم میخواستم بیارمش یه دندون داره بکشه یعنی چون دم عیده انجام میدن ؟

کلا دکترهای مطب هستند اکثرا ...

عزیزم ممنونم شما پیشش بردید بچه رو ؟ دختر من خیلی حساسه دیشب بردم مطب دکتر کرمی دندانپزشک کودکان ف ...

بله من دوتا بچه هام را میبرم الان دوساله که میبرم اینجا

راستی اگر معرف خواستند بگید مامان سالار و سوگند

بله من دوتا بچه هام را میبرم الان دوساله که میبرم اینجا راستی اگر معرف خواستند بگید مامان سالار و س ...

یک دنیا ممنونم گلم ...🙏💖

فقط کوچولوهای شما همکاری میکنن دردی ندارن موقع تزریق بیحسی یا عصب کشی

حلال کنید خیلی وقتتون رو گرفتم

یک دنیا ممنونم گلم ...🙏💖 فقط کوچولوهای شما همکاری میکنن دردی ندارن موقع تزریق بیحسی یا عصب کشی ح ...

نه اصلا بچه متوجه نمیشه که بی حسی میزنه اینقدر حرف میزنه با بچه کلا حواسش پرت میشه

ممنونم 

الان سرچ زدم دندونپزشک کودکان نیستن ایشون 🤕 ولی خوب دیگه مجبورم پناه بر خدا ببرمش ببینم چطوری هست 

سلام عزیزم شماتو بارداری نورتریپتیلین خوردین؟خوب بود؟نی نی تون خوبه؟من خیلی نگرانم

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
سلام عزیزم شماتو بارداری نورتریپتیلین خوردین؟خوب بود؟نی نی تون خوبه؟من خیلی نگرانم

سلام بله خداروشکر خوبه و بدون مشکل ...زیر نظر دکتر بودم دیگه شما هم حتنا با تجویز پزشکتون مصرف کن گلم

سلام بله خداروشکر خوبه و بدون مشکل ...زیر نظر دکتر بودم دیگه شما هم حتنا با تجویز پزشکتون مصرف کن گل ...

خداروشکر خیالم راحت شد

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
2810