2777
2789
عنوان

چقدر حسودی معلمارو میکنن اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 77 پست
وای ی ی😍😍😍 دوست دارم خودساخته

ممنونم لطف داری🤩🤩🤩❤❤

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

اخی چقدر کم میگیره معلمه؟

بازنشستس معلمه مامانم شاغله معلمه حکمتش حدود ۱۵ و خورده ای یا ۱۶ خورده ای

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امضات خیلی قشنگ بود

مرسي عزيزم

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
منم میشناسمت ازت خوشم میاد باهوشی

ممنونم از تعریف تون عزیزم ❤🤩🤩🤩❤

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

واقعا حقوقاشون کمه اینو جدی میگم قشر زحمتکش وقتی میبینن ارزش قائل نمیشن براشپن چرا گلو خودشو پاره کنه سر کلاس ؟ مهم باشه یا نباشه براش اینطوریه ک مملکت از پایه ضعیف بار میاد

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به خدا کاریشون نداریم

من اصلا از این شغل و بچه های مدرسه ای و محیط مدرسه بدم میاد

اصن از معلمامم خاطره بد دارم همش

حسودی چیشونو بکنم آخه😑😑

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
کلا ارث پدر برخی ها تو سایت را برخی دیگر تو سایت ظاهرا خوردن 😁 ربطی به پوزیشنش نداره 

چقدر شرایط زندگیه من مثله زندگیه مجردی شماست

کاش واسه منم دری باز بشه

بابا من شبیهه پروفایلم نیستم هی نگو تو چی میگی با اون سیبیلات
سختیش زیاده حقوقشم کم  حسودی نیس فقط بعضی وقتا ار رفتار معلما گله میکنن

نه عزیزم حسودی میکنن که کارشون کمه حقوقشون زیاد وقتی مامان من با بچه دوساله میرفت روستا شب بیتوته میکرد بدون شوهر کجا بودن که بگن کارش اسونه

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰 
۳ برابر هم اضافه بشه اندازه زحمتی که میکشن نیست

ولى قبول دارى فقط بعضى از معلما واقعا معلمن؟!

زیرقولت‌نزن(ان‌العهدکان‌مسئولا)نه‌بترس‌ونه‌غمگین‌شو(ولاتخافی‌ولاتحزنی)برای‌خواسته‌ات‌تضرع‌کن(اذتستغیثون‌ربکم‌فاستجاب‌لکم)آدمای‌مذهبی‌رومسخره‌نکن(الذین‌کفرواکانوامن‌الذین‌آمنوایضحکون)برای‌گناهت‌طلب‌آمرزش‌کن(وماکان‌الله‌معذبهم‌وهم‌یستغفرون)نمازروترک‌نکن(واضاعواالصلاة‌واتبعواالشهوات)ازتفریط‌بیشترازافراط‌بترس(یاحسرتی‌ع‌مافرطت‌فی‌جنب‌الله)به‌آوازه‌ومقام‌توجه‌نکن(قال‌الذین‌کفرواللذین‌آمنواای‌الفریقین‌خیرمقاماواحسن‌ندیا)زندگی‌روبه‌بازی‌نگیر(وماخلقناالسما‌الارض‌ومابینهالاعبین)بازنان‌پنهانی‌دوست‌نشو(ولامتخذات‌غیراخدان)هرکارمیخوای‌بکن‌امااینوبدون(اعملواماشئتم‌انه‌بماتعملون‌بصیر)داستان‌خضر(۶۵-۸۲کهف)وداستان‌قارون(۷۶-۸۲قصص)خیلی‌قشنگن‌بخون،هروقت‌حالت‌بدبود‌قران‌روبازکن‌تواون‌صفحه‌حتماکلمه‌ای‌رومیبینی‌که‌یه‌نشونه‌باشه‌برات🌈
نه عزیزم حسودی میکنن که کارشون کمه حقوقشون زیاد وقتی مامان من با بچه دوساله میرفت روستا شب بیتوته می ...

گفتم ک سختیش زیاده بیخیال با حسودی اونا اتفاقی نمیفته

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸