2777
2789
عنوان

لعنت به طرح رتبه بندی معلما

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 55 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تازه بالای ۲۰ سال سابقه هم ۳ روز از ۸ صبح تا ۱۲و نیم میرن مدرسه . همش هم می‌نالند 

بعدشم چرا تخفیف میدی میخوای بی ارزش جلوه بدی کارشونو مادر من ۵ بیدار میشه ۵ ،۶ میزنه بیرون ۳ میرسه خونه تا تیر گیر امتحاناشونه دوباره از شهریور همون داستان...در کل ی ماه اون وسط بیکارن که بقیه کارمندا هم همینقد مرخصی دارن

😐😐😐 رفتیم کلی وسایل گرفتیم ب امید رتبه بندی الان زیر ی تومنم اضاف نمیشه

هموننننن

اون وقت بقیه فک می‌کنن الان معلما کم کم ۱۰ رو می‌گیرن

دبیرا من همه میگن اصن با آبرو معلما بازی کردن هر جا میری ازت می‌پرسن چقدر رفته رو حقوقت نمی‌دونم مثلا می‌خوای یه چی بگیری قیمتش گرونه بهت میگن این پولا که واسه شما چیزی نیست 😶 قسط میدی مسخره‌ات می‌کنن 

همه فک می‌کنن کم کم ۴ ۵ تومن میده رو حقوقشون

گیر کردیمااا

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!
تا ی چس مثقال اضافه میخوان بکنن از ده سال قبل تو اخبارو...هی میگن

واقعا چس مثقال!

کسایی که خودشون معلمن یا معلم اطرافشون دارن می‌فهمن چی به چیه و اوضاع چقدررر خرابهههه

از زاویه دید دیگران معلما کلا تو پول خوابیدن! 😒

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!
اره میگن چتونه شما که معلمید فکر میکنن تو پول غلت می زنیم

دقیقا همینه هر جا میریم خرید همینو میگن

می‌گیم می‌خوایم قسطی ببریم میگن اینا که واسه شما پولی نیست یا میگن قسطی؟!؟ شما الان کم کم ۱۵ رو می‌گیرید دیگه این یه ذره که قسط نمی‌خواد :/

واقعا آبرو معلما رو بردن،،مسخره‌ست 

مسخره کردن واقعا الان فکر منم ۶۰۰ ب ما اضافه شه

آره همین حدوداست

اوووو نه صبر کن ۶۰۰ کجا بود مگه قرار نبود ۵ تومن اضافه شه!!😂😒

با ۲۶ سال سابقه کار  رتبه ۳ .یک میلیون اضافه شده

نمیدونم این همه بوق وکرنا میکردن رتبه بندی رو که همه علیه معلم‌ها شدن

خداروشکر اصلا ناشکری نمیکنم ولی مطبوعات آبروی فرهنگیان رو بردن

واینکه چقد بعضی ها  بد صحبت میکنن  عملا اینقدر تعطیلات هست ولی تا تیر تصحیح اوراق دوباره شهریور درگیر سوال وتصحیح افتاده ها این رو نگفتم که گلایه باشه فقط جهت اطلاع هست

بله کلی تقدرنامه و ضمن خدمت اینام داشت

وایی

صدای خنده خدا را می‌شنوی به هر آنچه تو محال می پنداری میخندد 🧡🎈 تیکر بارداری نیست _آقام امام زمان قول دادن عیدیمو بدن 💚⚡ بهترین و شاد ترین سالم ۱۴۰۲ سالی که پر است از لبخند بی انتظار 💜 باشد به یادگار ۱۴۰۱٫۱۲٫۲۸💙عید من یعنی تو وقتی از در تو بیای 💛نذر کردم امسال سفره چیدم که بیای🤍✨  برای سلامتی و فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید 💚خدایا ما رو از عاشقان و منتظران واقعی ظهور آقا قرار بده🙏.   به نام خدای رنگین کمان  💐    صبر بسیار بباید پدر « پیر فلک» را که دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید🖤