2777
2789
عنوان

اقدامی های زمستان ۱۴۰۱ ببعد😬

| مشاهده متن کامل بحث + 94159 بازدید | 9344 پست
بچه ها واس سونو ۸هفته ک برای شنیدن صدای قلب جنین میریم باید مایعات بخوریم مثانه پر باشه؟ یا رانی آبم ...

اره برای سونو قلب باید مثانه پر بشه چون هنوز کوچیکه ولی برای سونوهای بعدی نیاز نیست و همین شیرین خوردن کافیه دیگه که تکون بخوره و‌خواب نباشه  هرچی خودت دلت خواست رانی، بستنی، حتی نوشابه ام‌میخورن

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره عزیزم کد رهگیری داشتم رفتم مدارکمو ازمتیش و سونو و.. برپم پیش یه دکتر زنان گفتم ۴ ساله نشدم می ...

رفتی عکس رنگی حالا شوهرت میگه نمیخواد؟!!! 

خوب راضیش کن، اگه نشد از خدا کمک بخواه بگو هر چی صلاحته همون بشه

بچه ها من ساق پام خیلی درد میکنه فقط یک پام.پای راستم.و مچ پام و استخون روی پام.فقط یک پام.چکار کنم؟؟؟ از چیه،؟؟؟😭😭😭😭😭

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت🙏فصل بهار منم زیبااا شد😍
سلام دوستان خوبین شکر خدا آوین منم دیروز دنیا اومد😍ولی شیر ندارم و دخترمم زردیش بالاست🥹برام دعا ک ...

سلام عزیزم ‌‌....الحمدلله ان شاء الله که قدمش پر از خیر و برکت باشه ...عزیزم سینه تو بزار دهنش بزار مک بزنه ...تا شیرین راه بیوفته ...چند روز طول می‌کشه ...زردی رو همه بچه ها دارن اصلا نگران نباش. شیرخشک با کاپ شیردهی بده که به شیشه عادت نکنه ....مارک اپتامیل پرونوترا خوبه شبکه و یبوست نمیاره...تند تند شیر بده تا دفعش زیاد شه

و خدایی که بشدت کافیست....خداجونم خودت گره ازمشکل همه بنده هات باز کن و دلشونو شاد کن. ای مهربان ترین مهربان ها.
قربونت. دیروز عکس رنگی گرفتم لوله هام بسته. بود

ااااا 

ماهایا باز شد با عکس؟!!

و خدایی که بشدت کافیست....خداجونم خودت گره ازمشکل همه بنده هات باز کن و دلشونو شاد کن. ای مهربان ترین مهربان ها.
بچه ها واس سونو ۸هفته ک برای شنیدن صدای قلب جنین میریم باید مایعات بخوریم مثانه پر باشه؟ یا رانی آبم ...

آب عزیزم چون کوچولو باید مثانه کامل در باشه

بچه ها من ساق پام خیلی درد میکنه فقط یک پام.پای راستم.و مچ پام و استخون روی پام.فقط یک پام.چکار کنم؟ ...

کلسیم باید بخوری مکملاتو شروع کنی دردت کم میشه ...شیرموز ماست کره عسل بخور خوبه کشک هم خیلی خوبه

کلسیم باید بخوری مکملاتو شروع کنی دردت کم میشه ...شیرموز ماست کره عسل بخور خوبه کشک هم خیلی خوبه

مرسی ممول جان.شماهم شیاف استفاده کردین یا قرص دوفامد؟ امروز رفتم دکتر گفت از هفته های خطر گذشته ولی شیاف بذار تا غربالگری اولت.بعد من گفتم سختمه قرص دوفاستون نوشت ک دوفامد گیرمون اومد.حتما باید بخورم؟؟؟غربالگری اول هفته چندم میشه رفت؟

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت🙏فصل بهار منم زیبااا شد😍
سلام عزیزم ‌‌....الحمدلله ان شاء الله که قدمش پر از خیر و برکت باشه ...عزیزم سینه تو بزار دهنش بزار ...

مرسی عزیزم سلامت باشی😍🌷

گلم دخترم خیلی ب خودش میپیچه و زور میزنه قرمز میشه موقع پی‌پی کردن چکار کنم؟ 

بعضیا میگن من رعایت کنم بعضیا میگن نه باید بخوری تاعادت کنه  بازم خیلی مراقبم‌روغذاهام عرق رازیانه میخورم قبلا عرق نعنا میخوردم اثر نکرد البته حبوبات نمبخورم ها 

تجربه ای داری کمکم کنی

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓