2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخی تیارا جون بعضی بچه‌ها کمی بدقلقن دست خودشون نیست البته باید سعی کنیم علتش رو پیدا کنیم ولی خوب گاهی واقعا آدمو ذله میکنن. به نظرم از کسی کمک بگیر. وقتی خیلی عصبانیت می کنه بسپارش به یکی دیگه خودت استراحت کن یا برو بی ون. بدیشاینه که بعدا آدم خودش پشیمون میشه وگرنه بچه که یادش نمیمونه. شاید دل درد داره یا مثلا بازیگوشه دوست داره پیشش باشی هر چیزی ممکنه اذیتش کنه. به هر حال اول باید خودت سرحال باشی تا بتونی باحوصله مشکلش رو پیدا کنی و اونو حل کنی
دکتر سرفه های دخترمو حساسیت تشخیص داده میگه به خاطر درات گردوغبار هواست شربت سیتریزین داده ولی با گذشت یک هفته هنوز سرفه میکنه حتی شدت سرفه هاش از روز ای اول بیشتر شده خیلی نگرانم اگه تجربه ای در این زمینه دارین منو راهنمایی کنین ممنونم
دکتر سرفه های دخترمو حساسیت تشخیص داده میگه به خاطر درات گردوغبار هواست شربت سیتریزین داده ولی با گذشت یک هفته هنوز سرفه میکنه حتی شدت سرفه هاش از روز ای اول بیشتر شده خیلی نگرانم اگه تجربه ای در این زمینه دارین منو راهنمایی کنین ممنونم
سلام مامانای گل پسرمن 5ماهش تمومه...بهش فرنی وحریره دادم. خیلی وول میخوره نظرتون درموردروروک چیه؟ زوده؟ کسی هست نی نیش تواین سن بتونه بشینه...
خدایاکمکم کن که هرچه می شکنم دل نباشد...
سلام مامان گلیا من تازه عضو شدم میشه کمکم کنید لطفا کسرای من الان دقیقا 4 ماه و 12 روزشه،وزنش6/5 کیلوئه به نظر خودم معمولیه ولی همه میگن لاغره،روزی 4-5 بار پی پی میکنه اونم خیلی ببخشید شل و آبکی،تازگیا پی پیش کشدار هم شده،خیلی نگرانم، کسی میدونه این عادیه یا نه؟همش دارم غصه میخورم؟ببرمش دکتر یعنی؟ کسی دکتر خوب سراغ داره؟
سلام مامان کسرا جون.مدفوع زیاد باعث میشه ک رشد خوبی نداشته باشه.ولی خوب میشه پسر منم همینطوری بود الان هر دو روز مدفوع میکنه.ولی وزنشم خوبه.اگه زیاد گریه نمیکنه و خوب میخوابه هیچیش نی و خداروشکر سالمه.دعاکن سالم باشه گوشت تن زیاد مهم نی عزیزم.بنظر من ک طوریش نی.الکی دکتر نبرش.
سلام. مامان محمد پارسای عزیز نی نی شما چند وقتشه؟ می دونید نی نیا تا کی زیاد پی پی می کنن؟ پسر من سه ماهه ست و تقریبا بعد از هر بار شیر خوردن دفع داره خوبه البته که یوبس نیست ولی خوب فک کنم اینجوری زیاد تپلم نمیشه