2777
2789
عنوان

نظرخواهی تأسیس موسسه برای کودکان

94 بازدید | 5 پست

از دیشب به تاسیس موسسه خلاقیت کودکان فکر می کنم ولی تو شهر ما دوتا هست

شما ایده دیگه ای ندارید؟ تو شهر شما موسسه جدیدی بازشده که خواهان داشته باشه 

و نظرات شما رو میخوام که چه موسساتی خوبه برای کودکان، که درآمد خوبی هم داشته باشه

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

سلام اسی حلالم کن توروخدا کہ توی تاپیکت پیام گذاشتم صلوات ب نیتت فرستادم ک حلالم کنی🌹ھرعزیزی ھرختمی بخواد بہ نیتش میذارم ھدیہ ی ختم ھرچی درتوانش بود،بخدا ھیچوقت تعیین نکردم ک چقد،اسکاج ھم کسی بخواد ھرتعداد ھرجا بگہ پست میکنم،خودم با دست میبافم،خواھش میکنم اگہ کسی میتونہ کمکم کنہ

راستی فقط چون باردارم چلہ حق شناس نمیتونم ھرختم دیگہ ای بخواین میخونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موسسه ای که زبان دوم باشه یعنی یه جورایی همه تفریحات و اموزش به زبان انگلیسی باشه خیلی جذاب و خوبه

اسم چنین موسسه ای رو میدونی؟ که نمایندگی قبول کنه؟ 

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

اگه تو شهرتون، قشر مذهبی زیاده، مهد قرآن زیر نظر دارالقرآن شهرتون خوبه

آموزش هست از طریق بازی و شعر و قصه و ...

تو محله ما هست، اطرافیانم بچه هاشونو فرستادن تو ۶ سالگی روخوانی و درست خوانی قرآن رو یاد گرفتن با حروف الفبای فارسی و اشکال ریاضی و ...

نقاشی و رنگ آمیزی و مهارت های دست ورزیشونم نسبت به بقیه هم سن و سالاشون خیلی بهتره

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
اسم چنین موسسه ای رو میدونی؟ که نمایندگی قبول کنه؟ 

یه موسسه ای تو تهران بود الان نمیدونم هست یا نه اما کارگاه های اموزشی داشت انواع و اقسام هنرهای بصری مثل تئاتر و نمایش و حتی فن بیان و بازیگری و اینا که به انگلیسی و فرانسه تدریس میشد اما اسمش رو یادم نیست