2777
2789
مردها خیلی هم خوبند… دوست داشتنی و مهربان.. عاشق محبت واقعی… گاهی وقتہا مثل یڪ بچه از ته دل خوشحالند.. و گاهی مثل یک پیرمرد خسته… اکثرشان تنهایی را تجربه کرده اند… بیشترشان درد کشیده اند… و اکثرا غمهایشان را در وجودشان مخفی کرده اند.. خیلی از اشڪهایشاڹ را نگذاشته اند از چشمانشان بیرون بریزد.. مردها میروند قدم میزنند تا یادشان نرود که به جای گریه باید قدمهای محکم داشته باشند.. همانهایی که اگر عاشق شوند ؛ برایتان شاملو می شوند و بیستون می کنند… و تو بهشت را روی زمین خواهی داشت… ﻣﺮﺩﺍﻥ ﻫﻢ ﻗﻠﺐ ﺩﺍﺭﻥ ﻓﻘﻂ ﺻﺪﺍیش، ﯾﻮﺍﺵ ﺗﺮ ﺍﺯ ﺻﺪﺍﯼ ﻗﻠﺐ ﯾﮏ ﺯﻥﺍﺳﺖ ! :heart:ﻣﺮﺩ ﻫﺎ ﻫﻢ ﺩﺭ ﺧﻠﻮﺗﺸﺎﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﻋﺸﻘﺸﺎﻥ ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ ! ﺷﺎﯾﺪ ﻧﺪﯾﺪﻩ ﺑﺎﺷﯽ؛ ﺍﻣﺎ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺍﺷﮏ ﻫﺎﯾﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﻟﺒﻮﻡ ﺩﻟﺘﻨﮕﯿﺸﺎﻥ ﻗﺎﺏ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ ! :heart:ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﺯﻥ ﺑﻮﺩﻧﺖ ﺭﺍ ﻣﯿﺒﯿﻨﻢ؛ ﺳﯿﻨﻪ ﺍﻡ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﻠﻮ ﻣﯿﺪﻫﻢ،ﺻﺪﺍﯾﻢ ﺭﺍ ﮐﻠﻔﺖ ﺗﺮ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺗﺎ ﻣﺒﺎﺩﺍ ...ﻟﺮﺯﺵ ﺩﺳﺖ ﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﺑﺒﯿﻨﯽ ! :heart:ﻣﺮﺩ ﮐﻪ ﺑﺎﺷﯽ ... ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ... ﺍﺯ ﻧﮕﺎﻩ ﯾﮏ ﺯﻥ ﻣﺮﺩ ﺑﺎﺷﯽ ... ﻧﻪ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﺯﻭﺭِ ﺑﺎﺯﻭﻫﺎ.. :heart: اگر مردی کنارتان دارید که دوستتان دارد عاشقانه دوستش بدارید،مردها هم قلب دارند..مردها هم گریه میکنند اما هیچوقت شما گریه مردتان را نمی بینید :heart:مردان ایرانی یکی از با احساس ترین مردان جهان هستند کافیست یکبار به اوبگویی دوستش داری تا غوغایی عاشقانه در زندگیت به پاکند :heart:
نه اتفاقا
نباید به مرد ایرانی بگی دوسش داری
چون بعدا اعتماد به نفس نجومی پیدا میکنه و فکر میکنه خبریه و 180 درجه عوض میشه.این مال قبل ازدواج.
بعد ازدواج هم نباید از علاقه زن مطمئن بشه.باید ترس از دست دادن داشته باشه همیشه.فقط بدونه زن بهش افتخار میکنه کافیه.ابراز علاقه قطعی زیادیش میکنه
من اگر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب/مستحق بودم و این ها به زکاتم دادند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باهمه متن موافق نیستم چون مردان ایرانی زیادی را دیده ام که زنهایشان را تحقیر کرده و کتک میزنند و از تمام حقوق محرومشان میکنند وبه شکل یک کلفت و برده جنسی به زن نگاه میکنند.ولی متن زیبایی بود.
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
خانوما فکر نمیکنید با گیر دادن به مردای سایت فقط خودتونو کوچیک میکنید؟هرکس بخواد بیاد مطمئنا به حرف شما اهمیت نمیده!پس بیخیال اگه این موضوع رو بد میدونین اجباری نیست باهاشون هم کلام بشین
2810