2777
2789

از کسی واسه نگهداریشون کمک بگیر.اگه می‌تونی از افراد خانواده خودت یا همسرت کمک بگیری که یهتره.اگر نمی‌تونی یه کارگر بگیر  به عنوان کمکی که کارای خونه ت بکنه و غذا بپزه.شما فقط به بچه هات برس.

عزیزم . بگو یکی بیاد چند ساعت در روز نگهشون داره ی ورزش بری یک ساعت.ناراحتی قلبی چرا ؟ تو جنینی اکو ...

توی جنینی چرا اتفاقاً ولی چون نارس به دنیا اومدن مشکل دارن

میشه دعا کنید

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چندهفته بدنیا اومدن؟

خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است.....                                                   دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤        جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم           آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت

خدا حفظشون کنه گلم توکلت به خدا باشه

تا جایی که میتونی از خوردن غذاها با طبع سرد دوری کن که باعث سردی مغز در نتبجه افسردگی میشه

برای زردی چکوندن آب انار تو دهن نوزاد خوبه

و حجامت از گوش نوزاد

توی جنینی چرا اتفاقاً ولی چون نارس به دنیا اومدن مشکل دارن میشه دعا کنید

انشااالله بزودی سلامتی کاملشومو بدست بیارن

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹

عزیزم حق داری 🥺، یه کم بگذره اوضاع بهتر میشه به امید خدا 

فقط از خودت غافل نشو که افسردگیت عمق پیدا نکنه. اگه میتونی کمک بگیر از بقیه، اگر شرایطش نیست خودت سعی کن مثبت فکر کنی و به خودت روحیه بدی.... اینم میگذره خوشگلم ❤️💖

عزیزم منم دوقلو دارم کاملااااا درکت میکنم منم پارسال بچهام بدنیا اومدن تا ۳ ماه انگار تو خودم نبودم خیلی دوران بدی بود.اما گذشت الان بچهام ۱۴ماهشونه پدرم درومده تو این مدت اما خداروشکر بابتشون.برو موهاتو رنگ کن یا هرچیزی ک فکر میکنی حالتو خوب میکنه🙂

خدا حفظشون کنه گلم توکلت به خدا باشه تا جایی که میتونی از خوردن غذاها با طبع سرد دوری کن که باعث سر ...

مجبورم چیزای خنک بخورم بخاطر زردی

عزیزم چند وقتشونه؟ به چیزای بد فکر نکن به قسمت خوبش فکر کن اینکه بزرگتر میشن صدای خنده هاشون کل خونت ...

مرسی عزیزم انشالله

خدا حفظش کنه

21روزشه

خوب میشن اصلا نگران نباش  حتما دو نفر و بذار خونه پیش بچه ها و حتماااااا برو دکتر  با ای ...

مرسی گلم ❤️ حتما

عزیزم حق داری 🥺، یه کم بگذره اوضاع بهتر میشه به امید خدا  فقط از خودت غافل نشو که افسردگیت ...

مرسی مهربون 💖

عزیزم منم دوقلو دارم کاملااااا درکت میکنم منم پارسال بچهام بدنیا اومدن تا ۳ ماه انگار تو خودم نبودم ...

خدا حفظشون کنه عزیزم

چجوری کنترلشون میکنی؟ خوابشون شیرشون ؟! خیلی سخته واقعا 

2810