2777
2789

خیلی بد شدم

خواب ندارم

خوراک ندارم

دو قلو دارم 

دارم دیوونه میشم

مشکل قلبی نوزادام و شبکیه چشمشون و زردیشون که بخاطر فاویسم پایین نمیاد 

دیوونم کرده

خیلی حساس شدم یهو اشک میریزم

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل قلبیشون انشاله خوب میشه.افسردگی بعد زایمان طبیعیه.فک کنم دارو باید مصرف کنی نوزادات ۴۶کروموزومی ...

طبیعی هستن

ولی چون نارس به دنیا اومدن این مشکلات رو دارن

طبیعی هستن ولی چون نارس به دنیا اومدن این مشکلات رو دارن

الهی انشاله خودبخود قلبشون خوب شه.زودتر بزرگ بشن.فک کنم تو دوقلو زایی طبیعیه احتمالا خودبخود دفعه بعد برن اکو میگن خوبه.برات ارامش و سلامتی  و دلخوشی ارزومندم.

الهی انشاله خودبخود قلبشون خوب شه.زودتر بزرگ بشن.فک کنم تو دوقلو زایی طبیعیه احتمالا خودبخود دفعه بع ...

مرسی مهربون ♥️ انشالله 

عزیزم . بگو یکی بیاد چند ساعت در روز نگهشون داره ی ورزش بری یک ساعت.ناراحتی قلبی چرا ؟ تو جنینی اکو قلب ندادید؟ 

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹

عزیزم چند وقتشونه؟ به چیزای بد فکر نکن به قسمت خوبش فکر کن اینکه بزرگتر میشن صدای خنده هاشون کل خونتونو پر میکنه اینکه راه میرن ذوق میکنن😍بچه واقعا شیرینه منم بچم چهلو دوسه روزشه سختی داره ولی بازم خیلی شیرینه سختیاشو با جونو دل پشت سر میزارم سعی کن قوی باشی 

خوب میشن اصلا نگران نباش 

حتما دو نفر و بذار خونه پیش بچه ها و حتماااااا برو دکتر 

با این حساب اگر دکتر نری اولا بدتر میشی دوما کی میخواد به بچه ها برسه ؟؟؟

حتمااااا برو دکتر قبل از عید ‌

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

کمکی نداری؟خداییش سخته دوقلو

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
2810