2777
2789
عنوان

پسرم تو مدرسه از همه کتک میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 4230 بازدید | 44 پست
وای عزیزم🤭😘پسرمنم همینه. باباش میگه فقط رو مازرنگی خب اونارم بزن. میگه خب میدونم شمارو بزنم شما من ...

😂 

آخه دخترمن بزرگ تر از خودشو میزنه ولی پسرعموش که ازش یکسال کوچیکتره رو نمیزنه یا اون بزور اسباب بای های دخترمو ازش میگیره بهش زور میگه دوست ندارم ازالان مظلوم با بیاد

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
وای عزیزم🤭😘پسرمنم همینه. باباش میگه فقط رو مازرنگی خب اونارم بزن. میگه خب میدونم شمارو بزنم شما من ...

بخدا پسرمنم اینجوریه،  وقتی با مشت میزنه یکساعت جاش درد میکنه از بچه ها هم میترسه

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرت چی میگه؟

میگه باشه بزار مدرسه ها تعطیل بشه. 

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    
اوایل منم میگفتم برو به معلمت بگو ولی دیدم اهمیتی نمیده گفتم تو هم بزنشون..  میگه من نمیتونم هی ...

عزیزجان کمکاری از خودتونه

بخصوص اگر ابتدایی هست

پسر من یکبار گفت فلانی من و لگد زد

به معلم و ناطم و مدیر و مادر اون بگه گفتم

انقدر پیگیری کن که حساب کار دستشون بیاد

مگه بچه ت کتک خوره بقیه باید باشه؟در اون مدرسه رو تخته کن یا درست بشن

عزیزجان کمکاری از خودتونه بخصوص اگر ابتدایی هست پسر من یکبار گفت فلانی من و لگد زد به معلم و ناطم ...

شنبه حتما میرم مدرسه،  ایندفعه میرم پیش مدیرش 

شنبه حتما میرم مدرسه،  ایندفعه میرم پیش مدیرش

قشنگ ببین ماجرا چیه

و از کی چه زماتی کتک میخوره

اگر سر کلاسه سر معلم بیفت بگو معلم سر کلاس پس چیکاره س

اگر زنگ تفریحه به تاظم بتوپ

ازونورم بچه رو پیداکن

بگو چرا زدیش علتش چیه چهارتا راه یادش بده و بگو هر حرفی هست کتک ممنوعه به مادرشم بگو 

خب خوبه  چیزه زیادی نمونده از سال تحصیلی حتما مدرسش رو عوض کن

پسرها شرن.  مدرسه هم عوض کنم همین شکلیه.. 

روبروی خونمون فضای سبزه،  تابستون بیرون نمیرفت با دوستاش بازی کنه،  میگفت اذیتم میکنن  ، طوری شده از همه بچه ها دوری میکنه 

پسرها شرن.  مدرسه هم عوض کنم همین شکلیه..  روبروی خونمون فضای سبزه،  تابستون بیرون ن ...

اون فصای سبز برو 

ببین ایراد رفتار بچه تو و رفتار بقیه باهاش چجوریه

قشنگ بررسی کن

نقطه ضعفش پیداکن اگر درست میشه کارکن 

پسرها شرن.  مدرسه هم عوض کنم همین شکلیه..  روبروی خونمون فضای سبزه،  تابستون بیرون ن ...

این که شما میگی ک قطعا شکی تون نیست

ولی از نظر من پسر باید دفاع کردن از خودش رو بلد باشه برا تابستون حتماپیگیر باش ی جای خوب برای دفاع شخصی ثبت نامش کن . ولی مدرسه پسرت رو عوض این حتی برای خودش هم بهتره

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸
مهد نمیره از بچه های اقوام کتک میخوره  مادرپدرای اونا که به این فکرنمیکنن بچشون بچمو هل میده خ ...

من باشم اون لحظه میرم جدی میگم نههه نباید بزتی ،،،زدن ممنوعه

بچه خودتم یادش بده دست اون بچه رو بگیره بگه ممنوعه

تمرین کن خونه باهاش

اتفاقا به شوهرم میگم بزار دفاع شخصی،  بخدا منم خیلی ناراحت میشم هرروز کتک میخوره

دفاع شخصی ام خوب نیست بفرستش کشتی، بوکس یا بدنسازی پسر باید زورش زیاد باشه برای بقا!

خودت نرو،خاله ایی عمویی دایی کسی را بفرست دم در مدرسه  اگه دیدن دارن میزننش،بچه هارا بترسونه ...

راست میگی منم امتحان کردم جواب داد

منم امسال پسرم یه نهمی خیلی اذیتش میکرد لپاشو میکشید میبردش پیش دوستاش بچه با.  زی میکرد

یه روز تو راه خونه خواست خونمونو بلد شه تو راه هی اذیتش میکرد ولی پسرم نذاشت خونمونو بلد شه گفت از میانبر اومدم کمی تو میانبر رفتم بعد الکی بهش گفتم خونمون یکم جلو تره تو تا اونجا برو من از یه جا دیگه میام پسرم گفت دیگه رفت برا خودش منم گفتم تا حواسش نیست سریع برگردم تو مسیر مساله رو به داداشم گفتم داداشم تو آموزش و پرورش کار میکنه رفت بهش گفت اگه یه بار دیگه رفتی سمتش خودت میدونی دیگه از داییش ترسید و یه بارم سمت پسرم نیومد

میشه بهم خودکار بدین