2777
2789
عنوان

پسرم تو مدرسه از همه کتک میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 4230 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر منم دوسال و نیمه همیشه ازکوچیک تراز خودش کتک میخوره هرچی میگم توهم بزنشون بازم نمیزنه بعد منو باباشو میزنه

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

حالامن ب پسرم میگم اگر زدنت تو نزن  برو ب معلمتون بگو.

میگ چن روز پیش داشتم تغذیه میخوردم یکی از بچها با مشت کوبید تو صورتم معلم هیچی ب هیچی😶

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
حتما از اون مدرسه ببرش تابستون هم بذارش کلاس دفاع شخصی

اتفاقا به شوهرم میگم بزار دفاع شخصی،  بخدا منم خیلی ناراحت میشم هرروز کتک میخوره

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

مدیر مدرسه میری بس میشینی دم دفتر میگی یا زنگ میزنین ب اولیای بچه هایی ک زدن یا زنگ میزنم اداره سلیطه بازی ۱۰۰

میری سر اون بچه ها یجوری میترسونیشون ک دیگ ازین غلطا نکنن دلم سوخت برا بچت من بفهمم یکی ی روزی ب بچهی من اینجور کاری کنه ها میزنمش صدا صگگگگ بده استغفرالا😑🥲

دوست عزیزی ک هی ریپ میزنی پروفت مولاناست خودم میدونم  چون با قیافه سعدی حال نمیکنم مولانا گذاشتم  هیچکس واسه من دوبار عزیز نمیشه..هرچی بوده همون ی بار بوده   وقتی باهات بحثم میشه نرو تاپیکامو چک کنی و بیای یگی تو فلان تو بهمان😂اونا هرچی بوده گذشته درمورد الان باهام بحث کن😉 آدم شوخی ام و تموم سعی ام اینه اینجا فقط بخندونمو دل کسیو نشکنم..پس اون آدمی نباش ک مجبورشم دلشو بشکونم💜🌱
دختر منم دوسال و نیمه همیشه ازکوچیک تراز خودش کتک میخوره هرچی میگم توهم بزنشون بازم نمیزنه بعد منو ب ...

تو هم بزن که راه درستی نیست

بگو کسی حق نداره تو رو بزنه

باید دستشو محکم بگیری نتونه بزنتت

به خانم معلم یا بزرگتر بگی

زدن یا هل دادن خطرناکه،،یدفعه سر اون بچه جایی بخوره،صدتا صاحب پیدا میکنه

دولتی؟

غیرانتفاعی

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    
دختر منم دوسال و نیمه همیشه ازکوچیک تراز خودش کتک میخوره هرچی میگم توهم بزنشون بازم نمیزنه بعد منو ب ...

وای عزیزم🤭😘پسرمنم همینه. باباش میگه فقط رو مازرنگی خب اونارم بزن. میگه خب میدونم شمارو بزنم شما منو نمیزنید،ولی بچه ها میزنن. 

تو هم بزن که راه درستی نیست بگو کسی حق نداره تو رو بزنه باید دستشو محکم بگیری نتونه بزنتت به خانم ...

مهد نمیره از بچه های اقوام کتک میخوره 

مادرپدرای اونا که به این فکرنمیکنن بچشون بچمو هل میده خطرناکه منم حرصم میگیره

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

فک کنم تنها کسی که به بچش نمیگه زدن تو هم بزن 

من باشم

ابن چه جمله ایه اخه

باید راه دفاع رو یاد داد

به بزرگتر گفتن جلوی دستشو گرفتن،جدی و قاطع بگه حق نداری منو بزنی

و اولیا پیگیری کنن

نه که اونم بزنه ،مگه جنگ ه،سرش جایی بخوره،،میدونید چه شری به پا میشه

تو هم بزن که راه درستی نیست بگو کسی حق نداره تو رو بزنه باید دستشو محکم بگیری نتونه بزنتت به خانم ...

اوایل منم میگفتم برو به معلمت بگو ولی دیدم اهمیتی نمیده گفتم تو هم بزنشون..  میگه من نمیتونم هیچکس و کتک بزنم