2777
2789
عنوان

ترخدا ببینید رفتم آبرومو میکرو کنم چکارم کرده 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 17565 بازدید | 186 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۱۵۰۰ فوق العاده طبیعی و مدلش قشنگه ولی همین که داره زخماش میریزه و کمرنگ شده نگرانم کرده زنگشم زدم م ...

من ۷۰۰ دادم تو اف بود گفت رنگم آمریکایی،میشه عکس بفرستی ببینم مال شما چقدر کمرنگ شده؟

عزیزم‌من میکرو زدم زخماش داره میریزه و کمرنگ شده ممکنه رنگش برگرده یانه

نه عزیزم اگه زخمت داره میریزه اول خیلی بی رنگ میشه و بعد ی کوچولو رنگی که زیر پوست واقعا کاشت شده میاد بالا اگه میتونی عکس ابروت بفرست تا بهت بگم 

بچه ها ببخشید من اعصابم خورده خیلی ممنون از نظراتون، برم ببینم چه گلی ب سرم بزنم. بازم ممنون. خیلی از نظراتون استفاده کردم🙏🏻🙏🏻

اگه بازم نوشتین میام بعد میخونم 

نه عزیزم اگه زخمت داره میریزه اول خیلی بی رنگ میشه و بعد ی کوچولو رنگی که زیر پوست واقعا کاشت شده می ...

اره زخمش داره میریزه گلم وایسا الان میدم دیدی لایک کن بردارم 

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
۱۵۰۰ فوق العاده طبیعی و مدلش قشنگه ولی همین که داره زخماش میریزه و کمرنگ شده نگرانم کرده زنگشم زدم م ...

من ۷ روزه رفتم ترمیم تجربه اش کردم

هفته ی اول زخم هست و رنگش پررنگ ، هفته ی دوم زخم ها میریزه  هفته ی سوم فوق العاده کم رنگ میشه هفته ی چهارم دوباره رنگها سطح پوست میاد و خوشرنگ نشون داده میشه بعد هم ترمیم باید رفت تا جاهایی که خالی شده رو درست کنه

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂