2777
2789
عنوان

لطفا برام دعا کنید اومدم تععین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 338 پست
من هر وقت میرفتم سونو کلا استرس و اضطراب داشتم حال الانت رو درک میکنم از ترس میلرزیدم
ساکت که میشینی میذارن پای جواب نداشتنت عمرا اگه بفهمن که داری جون میکنی تا حرمت ها رو نگه داری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر من که عاشق دختره میگه دخترنازه دختر بابایی میشه
فرحان یا ترانه ی مامان دوست دارم وقتی وارد زندگیمون بشی که منو پدرت بی صبرانه منتظر اومدنت باشیم،خداجونم مواظب نی نی آیندمون باش
نی نی سایت نیست که امامزاده اس میان اینجا دخیل میبندن دعام کنید دعام کنید همین مونده واسه تعیین جنسیت شما ختم صلوات برداریم
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
مانترا
خدایا ما که تمام تلاشمون کردیم برای جلب رضایت دوستان و خانواده و همکارو خانواده شوهر اما گویا دستمان هیچ نمک نداشت بدهکارم شدیم...الهی و ربی همه چیز را به تو واگزار میکنم که تو عدالتمند ترین قاضی هستی ...اگر من اشتباه میکنم منو هدایت کن اگر دیگران اشتباه میکنن اونارو هدایت کن
والا مرد باید لیاقت و شعور پدر شدن داشته باشه وگرنه حامله کردن رو که همه بلدن
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
ماهان باران بیا بگو
خدایا ما که تمام تلاشمون کردیم برای جلب رضایت دوستان و خانواده و همکارو خانواده شوهر اما گویا دستمان هیچ نمک نداشت بدهکارم شدیم...الهی و ربی همه چیز را به تو واگزار میکنم که تو عدالتمند ترین قاضی هستی ...اگر من اشتباه میکنم منو هدایت کن اگر دیگران اشتباه میکنن اونارو هدایت کن
من واست دعا میکنم سالم باشه من یه دختر دارم والان باردارم اصلا برام مهم نبود بچم چی باشه ولی وقتی گفت پسره هم زیاد برام فرقی نکرد فقط میخوام سالم وسلامت بیاد بغلم
خدایااا شکرت واسه فرشته های که به من دادی
2810