2777
2789
عنوان

لطفا برام دعا کنید اومدم تععین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 338 پست
من رفتم آزمایش بارداری بخاطر یخبندان بسته بود برگشتم خونه. الهی نی نیت سالم باشه جنسیتش مهم نیس
😍قلبم پر از عشقه توئه معجزه اینه💑آغوش تو آروم ترین جای زمینه💓مثل قدیما با نگات دلم می لرزه💏هنوزم این چشما به یه دنیا می ارزه💗

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برامامنتظراهم دعاکن
توکل بخداسال۹۷باIVFدخترمودنیااوردم😍😘دوماهه خدابهم یه کنجدداده ایندفعه بدون اذیت وقرص دارو یعنی خودخوده معجزه برای سلامتیش یه صلوات میفرستید؟ایشالله سالم دنیابیاد خیلی سختی کشیدم😥
عزیزم مگه جنسیت هم استخاره ایی 😂😂.کلا استخاره حکمش برای اینجور چیزا نیست .دعا کن و از خدا بخواه هرچی به مصلحتت هست بهت بده و صالح و سالم باشه
ساکت که میشینی میذارن پای جواب نداشتنت عمرا اگه بفهمن که داری جون میکنی تا حرمت ها رو نگه داری
چرا اگه دختر باشه اینقدر ناراحت میشید ؟!
اینکه پسر مبخواین بد نیست ولی اینکه استرس دارین دختر نباشه و اگه دختر باشه ناراحت میشین ، حس بدی به آدم میده
 یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
2810