2777
2789
عنوان

لطفا برام دعا کنید اومدم تععین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 338 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نینی پسره ثمین جون. امروز وارد 39 هفته شدیم. فردا میرم دکتر وقت عمل تعیین کنه .
 یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
مری جون الهی به سلامتی زایمان کنی و بیاد بغلت
رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
منم بچه اولم دختره ..الان دومیوباردارم اینم دختره...خداروشکرکردیم که دخترم یه خواهرداره..به نظرم هرچیخداخودش صلاح میدونه برامون بهتره...
گالری نمدی رنگین کمان..پرازکارای نمدی خاص وشیک خوشحال میشم به سری بزنید https://t.me/joinchat/AAAAAFDgludlKVJIAScWUA
ترانه تو دوقلو داری نه؟ چند هفته ات هست؟
 یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
مرسی ثمین جون. ان شاءالله خدا قسمت همه منتظرها بکنه. نینی منم با کلی منت و ناز و دعا اومده تو دلم.
وای مهدیه دقیقا مثل من منم 28 هفتمه شکمم سفت میشه فکر کنم مال روده هاست
دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند
2810