2777
2789

سلام بچه ها 

من واقعا کلافه ام از بس لباس خریدم و بخاطر نداشتن سینه بد تو تنم وایمسته و مجبورم اسفنجی بزنم تمام مدت

خوهشا اگر کسی این دکتر یا هر دکتر خانم دیگه ای مشناسین بهم بگید.(فقط خانوم)

خواهشا الکی تبلیغ نکنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صمیمی مرده.من نمیخوام پیش مرد برم مگر ناچار بشم.توی دکترهای مرد.وزین دل رو کاندید کردم قلع خانی رو ...

وای وزین دل افتضاحه. من رفتم پیشش هیچ تعهدی برای کار تمییز بهت نمیده، قیمتشم خیلی بالاست، اخلاقم اصلا اصلا نداره، ۱۵۰ تومن ویزیت دادم ولی اصلا جواب سوالامم نداد، فقط پول عمل گفت. یکی از مریضاشم اومده بود،میگفت دِرَن رو اشتباه انگار براش گذاشتن و باز بیرون آوردن و مجدد گذاشتن، برای همین جای چندتا زخم اضافه هم داشت و میگفت خیلی درد داره بابت اینکار، ولی جدای این مباحث وقتی‌من رفتم اصلا اخلاقشون خوب نبود و اصلا حس خوبی به این دکتر نداشتیم.اخلاق حرفه ای کاری نداشتن.

وای وزین دل افتضاحه. من رفتم پیشش هیچ تعهدی برای کار تمییز بهت نمیده، قیمتشم خیلی بالاست، اخلاقم اصل ...

شما هم دنبال دکتر برای پروتز هستین؟

تا حالا پیش کدوم دکتر ها ویزیت شدین؟