به نطرتون برای لاغری حدود ۵ _ ۶ کیلو جراحی بهتره یا رژیم ؟ چرا ؟ شما دکتر خوبی رو هم می شناسید که پیشنهاد بدید ؟
لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جراحی ریسکه واسه ۵ کیلو که انجام نمیدن. اما اگر وزنت بالای ۸۰ هست بهش فکر کن دوستم انجام داده راضیه ...
پیش کی انجام داده
لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه
برای ۵_۶ کیلو میخای خودتو ناقص کنی؟؟؟؟؟هیچ دکتری با این اضافه وزن قبول نمیکنه،جراحی برای BMI 40 به بالا هست
من خودم با ۴۵ کیلو اضافه وزن از تصمیم برا عمل برگشتم و دارم اضافه وزنمو با رژیم کم میکنم
خدای مهربونم خودت کمک کن هر چه زودتر ویزای بابام بیاد،خداجونم آرامش و محبت رو به زندگی خواهرم برگردون،خدای مهربونم کمک کن من یه پراید بخرم،خدای خوبم خودت کمک کن من معلم بشم،ممنون میشم برا امضام یه صلوات بفرستی مهربونم❤️❤️
۵ ۶ کیلو جراحی اخه؟ منظورت چ جراحیه ؟ خندت نگرف وقتی گفی ؟
جراحی پیکرتراشی دیگه
برای ۵_۶ کیلو میخای خودتو ناقص کنی؟؟؟؟؟هیچ دکتری با این اضافه وزن قبول نمیکنه،جراحی برای BMI 40 به ب ...
جدی ؟ چند کیلو کم کردی
میدونستی،اسلیو اگه بعدش رعایت نکنی سر یه سال،دوسال برمیگردی به قبلت؟؟بعدشم باید سخت مراعات کنی،خب همین حالا مراعات کن ک سالمم باشی
خدای مهربونم خودت کمک کن هر چه زودتر ویزای بابام بیاد،خداجونم آرامش و محبت رو به زندگی خواهرم برگردون،خدای مهربونم کمک کن من یه پراید بخرم،خدای خوبم خودت کمک کن من معلم بشم،ممنون میشم برا امضام یه صلوات بفرستی مهربونم❤️❤️
باورکن،من ۱۱۶ کیلو بودم،من دوسال تحقیق کردم ک برم عمل کنم،حتی دکترمم انتخاب کردمو ویزیت شدم و دکتر همه ریسک ها رو بهت میگه،الان ۹ ماهه ک عمل منصرف شدم شدم، ۱۰۰ کیلو،بقیه ش رو هم کم میکنم،حداقلش میدونم الان ی چاق سالمم ک دارم تلاش میکنم لاغر بشم
باورکن،من ۱۱۶ کیلو بودم،من دوسال تحقیق کردم ک برم عمل کنم،حتی دکترمم انتخاب کردمو ویزیت شدم و دکتر ه ...
آفرین به همتت