2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول بايد علت درونيشو بفهمي

اگه فقط موضعي باشه يه ژل جوش من داشتم هرجا ميزدي خشك ميشد زود

اگه ديگه در نياد از اون بزن قبلشم با پن بشور صورتتو بعد با تونر پاك كن بعد اون ژلو بزن

بعد كه خشك شدن جوشات، بايد برا جاشون كمرنگ كننده بزني

هیچی واقعا به نظرم درمان نداره من یکساله وحشتناک جوش میزنم از تست کبد هورمون بگیر تا تست قارچ لیزر میکرو انواع دارو جلسه ای ۱۵۰۰ فقط پول لیزر دادم ۲روز خوب بود باز می ریخت بیرون هیچ فایده ای نداره

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
ولی عقل میگه تحت هیچ شرایطی جوش شیرین رو نباید به پوست اونم پوست صورت زد 

عزیزم عقل ی کم مطالعه هم باید داشته باشه....ی مقدار کم جوش شیرین رو با اب به حالت خمیری در اوردن و اول تست کردن روی پشت دست درصورت بروز علائم حساسیت استفاده نکردن و اگر چیزی نشد میتونن روی جوشاشون کمی از اون بزارن

من تنبلی  تخمدان دارم همش جوش میزنم تونر زردچوبه نوتروژینا برام معجزه کرد مخصوصا وفتی جوش جدید میزنم اسپری میکنم روی جوشم خیلی زود التهابشو از بین میبره و تو روتین پوستیت روزی دوبار استفاده کنی پوستتو خیلی شاداب و روشن میکنه و به مرور هم لکهای پوستت رو کمتر میکنه فقط بعدش حتما ابرسان و مرطوب کننده بزن چون پوستو خشک میکنه

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
الان هم داری

آره پر.جوش جای جوش کک مک پوست پرتغالی دلغون بود داغون تر شد

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
من تنبلی  تخمدان دارم همش جوش میزنم تونر زردچوبه نوتروژینا برام معجزه کرد مخصوصا وفتی جوش جدید ...

https://www.google.com/url?sa=i&url=http://cosmiran.ir/product-124&psig=AOvVaw2vkU_vXFLDufPfg1lMMswV&ust=1677830728497000&source=images&cd=vfe&ved=0CA0QjRxqFwoTCKjSvuXkvP0CFQAAAAAdAAAAABAD 

منظورت اینع

زندگی "
عزیزم عقل ی کم مطالعه هم باید داشته باشه....ی مقدار کم جوش شیرین رو با اب به حالت خمیری در اوردن و ا ...

شما بزن عزیزم من نه خودم هرگز همچین کاری میکنم نه به کسی توصیه میکنم یکی تو سایت تاپیک زده بود جوش شیرین زده و مشکل پیش اومده بقیه هم دعواش کردن چرا همچین چیزی به صورتت زدی 

😶😂