2777
2789
عنوان

ابروم رفت نه؟💔💔💔

760 بازدید | 16 پست

یه مسئله ای از دیروز خیلییی فکرمو مشغول کرده انقدر بهش فکر کردم دیونه شدم

فقط بچها من خودم حالم بده میخواین دل بشکونین برین بیرون از تاپیک ممنون

من سرما خوردم چند روز نتونستم برم حموم دیروز که مدرسه رفتم چون روز پر کارمون بود خیلی اینور اونور رفتم عرق کردم هواهم خیلیییی گرمو خفه بود بعد 

بوی عرقمو خودم میفهمیدم خیللللی ضایع و بد بود بخدا نمیدونستم اینجوری میشه وگرنه حتما میرفتم حموم😭😭😭 

فک کنم دوستام فهمیدن ابروم رفت جلوشون ن؟ البته امروز مرتب و خوش بو رفتم ولی خب بازم .... 💔

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم واسه همه پیش میاد

حتما اونا هم میدونن تو همیشه تمیز و مرتبی

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

فک کنم از اینایی که با بوی عرق و اسمش و اینا.......

چون هر روز داری این تاپیک و میزنی و میگی دیروز

🤐🤐🤐

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

نه عزیزممم به خودت سخت نگیر ولش کن اگر دوستات ادمای بیشعورین و دنبال دست گرفتنن که ارتباطتو باهاشون کم کن اگرم نه ولش کن اقتضای سنته این فکرا طبیعیه و اینکه ادم معمولا خودش بوی عرق خودشو خیلی بیشتر میفهمه سخت نگیر

وایی یعنی کشتیمون . خو دیگه از این ب بعد برو حموم . تو سایت نام و اوازه ای بر خودت پیدا کردی با ای ...

😂😂😂😂

خو دیونه شدم از بس فک کردم بهشششششش چیکار کنم میام اینجا ببینم بقیه چی میگن حالم بهتر شه💔

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
فک کنم از اینایی که با بوی عرق و اسمش و اینا....... چون هر روز داری این تاپیک و میزنی و میگی دیروز ...

نه عزیزم 

فقط دیروز بود ک دیروز تاپیک زدم 

امروزو دیروز خیلی بخاطر این مسئله فکرم مشغول بود 

اومدم اینجا بگم حالم بهتر شه