2777
2789
عنوان

کیا اطلاعات پزشکی بالایی دارن؟

217 بازدید | 29 پست

بچه ها دختر خواهرم۶سالس

سه ماهه مریضه سرماخوردگی داشت ریش عفونت کرد

کلی دکتر بردیم ازمایش داده مشکلی نداشت

۳ماهه تب خفیف داره...

امروز پاهاش کبود شد ی ساعت پیشم خواهرم متوجه شد دوتا تورم پیش گردنش داره

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee

بچه ها تو نت زدم چیزای بدی بود...زبونم لال سرطان خون میشه تو ازمایش خون نشون داده نشه؟پلاکتش نرمال بود کم خونی نداشت

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بهتره بره پیشت متخصص عفونی اطفال این نشانه عفونت هست تب نشون دهنده التهابه حتما حتما مراجعه کنید پیش پزشک این باید بستری بشه 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

کبودی توی پاهاش از کمبود اکسیژن خونه...تب خفیف اما مداوم نشانه التهاب وعفونت تو یه قسمتی ازبدنه...که شما میگی ریه اش عفونت داره 

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
کبودی توی پاهاش از کمبود اکسیژن خونه...تب خفیف اما مداوم نشانه التهاب وعفونت تو یه قسمتی ازبدنه...که ...

خب خوب شد...اخه تو نت همه اینا زده لوسمی قلبم داره از جا کنده میشه

یکی از اقوام سن سی و خورده هی سرما می  خورد  و تب می کرد  رفت دکتر غدد لنفاوی ش بود& ...

خب زمانیکه ادم تب میکنه یا عفونت کنه غدد لتفاوی هم درگیر میشن چون گلبول سفید اونجا زیاده وظیفه مراقبت از بدن کاره همیناست

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

اینم اضافه کن چند دوره انتی بیوتیک مصرف کرده

خب زمانیکه ادم تب میکنه یا عفونت کنه غدد لتفاوی هم درگیر میشن چون گلبول سفید اونجا زیاده وظیفه مراقب ...

درسته اون  بخاطر مشکل لنفاویش تب  می کرد 

ولی میگم  مشکل اسی برعکسش  هست چون عفونت‌ داشته ملتهب شدن

2810