2777
2789
اصلا اینجوری فکر نکن عزیزم هر چقدرم سرشون به اونا گرم باشن ولی بازم انتظار بچه ی شما رو میکشن سه تا از نوه های پدر شوهرم دختر بودن که آخری شد پسر من فکر میکردم الان که هم پسر دارن هم دختر دیگه شاید براشون مهم نباشه ما کی بچه دار شیم ولی پدر شوهرم گریه میکرد و میگفت با امام رضا بطلب با بچه ی فاطمه بیایم پابوست پس الکی غصه نخور
میدونید بچه ها وقتی خودت یه دردی رو داری باااااااید باهاش کنار بیای چون کنار نیای میخوای چیکار کنی ولی وقتی میبینی درد تو داره باعث ازار بقیه هم میشه اونوقته که دلت میخواد بمیری تا بقیه راحت شن با اینکه دیشب همسرم به من گفت واسه من اصلا مهم نیست فقط تو خودتو ناراحت نکن و خودخوری نکن ولی بازم دلم براش خیلی میسوزه چون یدفه که الکی بیبی چک مثبت شده بود خیلی ذوق کرد و گفت خداروشکر زندگگیمون از کسالت دراومد ..........
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من درکت میکنم.خواهر شوهر منم بعد من ازدواج کرده ما شرایط زندگیمون خیلی بهم ریخته بود زد و اون ناخاسته باردار شد با اینکه من بچه نمیخاستم ولی میدونستم بچه دار شدن اون یعنی نیش فامیل و فشار رو من.
الان مامان شدی فاطمه جون ؟
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار
آره دقیقا بامیه جون منم میدونم چی در انتظارمه الان مامانی بامیه ؟؟
یکی از فامییلامون بچه دار نمیشد اونوقت مادر شوهرمن هی جلوی اون نوه شو بغل میکرد میبوسید مامانم بهش گفت جلوی این مراعات کن مادرشوهرم گفت وااااااااااا حالا چون اون بچه دار نمیشه من نوه مو بغل نکنم حالا خدا به داد من برسه اگه بفهمن که واسه من نمیشه لجبازی هاش شروع میشه
بچه خواهر شوهر من الان 1/5 ساله شده.تصور من بیشتر از 2ساله این داغ رو دل منه.دقیقا از روزی که فهمید بارداره.تازه تو دوره ای که باردار بود خواهر خودم باردار شد چقد واسه خواهرم خوشحال بودم اما اونم سقط شدم و یه داغ به داغام اضافه شد
چرا بامیه جون ؟ مامان شو شاید پا قدم بچه همه ی مشکلاتو حل کنه گلم هیشکی بی مشکل نیست
خانوما یه سوال: منظو.ر ازعکس رنگی برای تشخیص عفونتت ادراری یا رحمی در دختر 11 ساله هم همون عکس رنگی معمول خودمونه؟ یا فرق میکنه ؟ منظورم اینه که اینم باید ماده ای توی مجرای ادراری یا واژن تزریق بشه؟
خدایا فرزندانم را در این دنیا به (ما) و ما را در ان دنیا به (فرزندانمان) ببخش... امین
خانمی ایشالله خدا به شما هم بچه میده اصلا مشکل پلی کیستیک مشکل حادی نیست که درمان نداشته باشه اونقدر علم پیشرفت کرده که اگه ناامید بشی یعنی ایمانت رو از دست دادی .. بارداری خواهر شوهرت رو به فال نیک بگیر ایشالله که قدمش برا شما هم خیر باشه جلوی شوهرت نقطه ضعف نشون نده به خانواده شوهرتم خیلی عادی تبریک بگو به نظر من اینایی که زود بچه دار میشن اصلا معنی زندگی و عشق دونفره رو درک نمیکنن پس تو از این لحظات با همسرت بودن لذت ببر و تا زمانی که استرس رو از خودت دور نکنی و بیخیال بچه نشی باردار نمیشی خدا شاهده من هر ماه کلی فولیکول بالغ داشتم یه بار دکتر سونوگرافیست به من گفت اگه این ماه چند قلو باردار نشی من اسمم رو عوض میکنم اما همون ماه من زودتر از همیشه پریود شدم و دقیقا ماهی باردار شدم که شاید یکی دوبار اقدام نداشتم اونم اصلا تو روزای تخمک گذاری نبود و اصلا امادگیشو نداشتم و بیخیال شده بودم که برم پیش یه دکتر درست و حسابی قسم میخورم اگه بیخیال بشی و استرس رو از خودت دور کنی و تحت نظر یه دکتر خوب باشی و مهمتر از همه اینا پرولاکتینت رو درمان کنی حتما حتما باردار میشی در ضمن حتما به شوهرت بگو که ازمایش اسپرموگرافی رو انجام بده ، شاید اسپرم ایشون هم ضعیف بوده که بچت سقط شده و از طرفی عکس رنگی از رحمت بگیر اگه اینا مشکلی نبود مطمئن باش که تخمک گذاری به راحتی درمان میشه و اصلا فکر نکن که شوهرت بچه خودشو بیشتر دوست داره همه مردا از اینکه دایی بشن خیلی خوشحالن و کلا دیدگاهشون با زنها فرق داره
نه عزیزم نمیشه.یعنی اصلا فکر و استرس نمیذاره حتی بهش فکر کنیم.یه موجود دیگه بیارم تو این دنیا بدبخت کنم بخاطر حرف مردم؟اون چه گناهی داره که من همش باید تو بارداری استرس بکشم و حسرت بخورم
بچه ها من همیشه واسه نازاهای فامیل گریه میکردم و دعا ولی هیچوقت فکرشم نمیکردم یه روز خودم یکی از نازاها بشم
2810