2777
2789
عنوان

بچها ابروم تو مدرسه رفت؟؟؟ 🥲🥲🥲

555 بازدید | 14 پست

من سرما خوردم چند روز نتونستم برم حموم امروزم که مدرسه رفتم چون روز پر کارمون بود خیلی اینور اونور رفتم عرق کردم  هواهم خیلیییی گرمو خفه بود بعد 

بوی عرقمو خودم میفهمیدم خیسللللی ضایع و  بد بود چون نتونستم برم حموم😭😭😭فک کنم دوستام فهمیدن ابروم رفت جلوشون ن؟ 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی بده..سرما خوردگی چکار به دوش داره آخه..تو رو خدا بهونه نیار...دوش بگیر فردا خوش بو برو جبران بشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

تو رو خدا وقتی مریضی بیشتر دوش بگیرید دوش آب گرم خیلی خوبه

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

سرما میخورین حموم نمیرین پریود میشین حموم نمیرین..ملت گناه دارن والا یه دوش چقده زمان میبره آخه

الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪
به دوش میگرفتی قبلش خب،،بعدشم  دوش نگرفتی زیربغلتو تمیز میشستی و ادکلن میزدی ،،همراه خودتم میبر ...

بوی عرق با ترکیب ادکلن وحشتناکه

نزنه بهتره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خیلی بده..سرما خوردگی چکار به دوش داره آخه..تو رو خدا بهونه نیار...دوش بگیر فردا خوش بو برو جبران بش ...

عزیزم من هروقت سرما خورده بودم رفتم حموم حالم بد تر شد شاید شما اینجوری نباشی خب

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
البته اگر نگن حموم بودی ؟

متاسفم برات 

ایشالا ک قلب و احساسات داری ن؟؟ 

حداقل دل نشکون