2777
2789
عنوان

نزدیک ۳ ماهه حاملم شبا میترسم

351 بازدید | 45 پست

نمی دونم چرا چشام خستست بدننمم همین  طور ولی نمی توتم بخوابم فکرای منفی و چیزای ترسناک میاد سراغم تو دلم ی عالمه ترسه فقط شبا اذیتم می کنه چ‌

کار کنم

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شبا قبل خواب چند آیه قرآن بخون یا چهار قل و آیة الکرسی بعدم قرآن بزار بالا سرت و بخواب

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

قرآن بزار کنارت

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

هیچی نیست گلم این ترساو استرسام طبیعیه  . بااون فسقلی توی شکمت  دیگ دونفرین ... نباید از چیزی بترسی .  ذکر بگووووو ... خدا هواتونو داره  بشدت 😊

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

آیه الکرسی بخون 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
شبا قبل خواب چند آیه قرآن بخون یا چهار قل و آیة الکرسی بعدم قرآن بزار بالا سرت و بخواب

چقد خوبه تو نی نی سایت انقد خوب حال ادمو خوب می کنین مرسی عزیزان😔😔😔❤❤❤❤❤

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات
2810