2777
2789
عنوان

نزدیک ۳ ماهه حاملم شبا میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 45 پست

آیت الکرسی خیلی آرامش میده.هرشب بخون فوت کن تو دستت هم به صورت خودت بکش هم به شکمت.بعدباخیال راحت بخواب.هیچی نمیشه .اعصابت به هم ریختس فقط.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آیت الکرسی خیلی آرامش میده.هرشب بخون فوت کن تو دستت هم به صورت خودت بکش هم به شکمت.بعدباخیال راحت بخ ...

حتما امشب می خونم انقد میترسم دست و پامو از لحاف نمیارم بیرون 😔😔😔😔😔😔😔😔💔💔💔💔

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات
اره والا سنمم کمه ۲۱😁😁😁😂😂😂😂

اینا همش افسانست.خانمها بخاطر به هم ریختگی هورمونی تو دوران بارداری و زایمان افکارشون پریشون میشه براش اسمها و داستانهای شاخ و برگ دار میسازن.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
مرسی از روحیه دادنت ☺☺❤❤

فدات بشم . هممون این‌چیزارو تجربه  کردیم وقتی فسقلی   توی شکم داشتیم‌نگران نباش ....  فقط   خدارو اع یادت نبر .بااون  جوجو کوچولوتم حرف بزن بگو ب مامانی قوت قلب بده  فندق جووونی😍😊

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
التماس شعور  لطفا😐😒😕بارداره  هاااا😑😑

شما ام معنیشو میدونی ☺☺☺بعضیا چقد بی ملاحضن الان فکرم درگید آل شد دوباره غوض بالا غوض شد خداااااا😔😔😔😔😔😔😔😔😔😤😤😤😤😤😤

الهی😁نترس هیچی نیست.منم قبلا اینجوری بودم.از وقتی مادر شدم قوی تر شدم‌

اینا همش افسانست.خانمها بخاطر به هم ریختگی هورمونی تو دوران بارداری و زایمان افکارشون پریشون میشه بر ...

اره متاسفانه منم اولین بارم بود شنیدم اسمشو حالا هی باید با خودم بجنگم ک نرم سرچ کنم گوگل 

التماس عقل  این یه موردی که همه میدونن  

گلم    عقلو  شمام ظاهرا  کم داری ک توی تاپیک یه خانوم باردار ک درگیره  استرسو ترسه میای حرف از  آل میزنی ! نمیگی میترسه !   درد نباشیم  واس هم . 😑😐

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

عزیزم... یادت باشه یه فرشته کوچولو باهاته. 😍

راستی ذکر« یا حفیظ» رو بگو 

ذکر« و من یتوکل علی الله فهو حسبه»

اینا هم خیلی خوبه.

الهی😁نترس هیچی نیست.منم قبلا اینجوری بودم.از وقتی مادر شدم قوی تر شدم‌

من برای بار دوم دارم مادر میشم سر اولیه این جوری نبودم🤤🤤🤤😊😊😊😔😔😔😔💔

2810