2777
2789
عنوان

شماهم برای سرماخوردگی به بچه تون آنتی بیوتیک میدین؟🤦🏻‍♀️😊

| مشاهده متن کامل بحث + 4236 بازدید | 49 پست
دیفن هیدرامین رو سرفه های حساسیتی خیلی اثر نداره.و اینکه میتونید شربت دارو رو قاطی آب میوه کنید

از قاطی کردنشون وحشت دارم ،یه بارخوندم یه مادر شربت سرماخوردگی رو باشیر قاطی کرده داده به بچه هاش هردو فوت شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر ۷ساله ام از تابستون تو خواب خروپف میکنه. بردیم متخصص گوش حلق و بینی. براش دوتا شربت نوشته و اس ...

بله لوزه سوم میتونه تو مریضی ملتهب بشه و بزرگ بشه و با درمان بهبود پیدا کنه.حتی میتونه یه مدت بزرگ بمونه و بعد با افزایش سن کوچیک بشه.تا وقتی لوزه منجر به عفونت های گوش و گلو ثابت شده نشه بیشتر از ۶،۷ بار در سال نیاز به عمل نداره.اغلب بزرگی لوزه سوم برطرف میشه با درمان

بله لوزه سوم میتونه تو مریضی ملتهب بشه و بزرگ بشه و با درمان بهبود پیدا کنه.حتی میتونه یه مدت بزرگ ب ...

یه چیز دیگه ام هست.هفته ی پیش تو جاده بدیم ارتفاع کمی بالا رفت گوشش گرفت و چنان گریه میکرد از گوش درد که خواستیم برگردیم از سفر .

یعنی الان دارو رو استفاده کنه ممکنه برطرف بشه. و نیاز به عمل نداشته باشه؟

از قاطی کردنشون وحشت دارم ،یه بارخوندم یه مادر شربت سرماخوردگی رو باشیر قاطی کرده داده به بچه هاش هر ...

شربت سرماخوردگی زیر ۶ سال ممنوع هست.اول اینکه اگر دارو با اندازه ای که دکتر با وزن کودکتون حساب کرده داده بشه قاطی کردن با آب میوه مشکلی نداره.آنتی بیوتیک رو میگن قاطی نشه که اثرش کم نشه.شاید شربت سرماخوردگی به خاطر سودوافدرین یا فنیل افرینی که داره منجر به مرگ شده واسه همین الان زیر ۶ سال نمیدیم وگرنه نه بخاطر مخلوط شدن باشیر.نگران نباشید و نهایت با آب رقیق کنید

شربت سرماخوردگی زیر ۶ سال ممنوع هست.اول اینکه اگر دارو با اندازه ای که دکتر با وزن کودکتون حساب کرده ...

خانم دکتر جان ببخشید ،ولی دارویی که واسه لوزه سوم میدین چیه میشه خودم برم بخرم یا حتما ببرمش اطفال ببینش؟

شربت سرماخوردگی زیر ۶ سال ممنوع هست.اول اینکه اگر دارو با اندازه ای که دکتر با وزن کودکتون حساب کرده ...

یه سوال دیگه دارم چندین ساله تو ذهنمه وچون میترسم پیگیریش نمیکنم

یه چیز دیگه ام هست.هفته ی پیش تو جاده بدیم ارتفاع کمی بالا رفت گوشش گرفت و چنان گریه میکرد از گوش در ...

اون بخاطر تغییر فشار هوا و اختلال جریان هوا درگوش بوده.اینجور مواقع یه چیزی بدین بخوره و چند بار دهنش رو باز و بسته کنه درست میشه.و ربطی به لوزه سوم نداره.نگران نباشید یک نوبت بیماری نیاز به عمل نداره

خانم دکتر جان ببخشید ،ولی دارویی که واسه لوزه سوم میدین چیه میشه خودم برم بخرم یا حتما ببرمش اطفال ب ...

عزیزم حتما ببرید متخصص کودکان.چون چندتا دارو هست که باید طولانی مصرف بشه.مثلا من خودم مرحله به مرحله درمان رو بالا میبرم و همه رو باهم نمیدم

بفرمایید

اون دخترم الان ۱۶ساله اس،زیر یکسال بود که پنومونی شد .تا ۶یا۷سالگی اسپری استفاده کرد .الان سرما میخوره خیلی شدیده .سرفه هاش ناجوره .میترسم ببرم سی تی اسکن بگیرم ،بنظر شما ریه هاش خیلی داغونن؟

اون دخترم الان ۱۶ساله اس،زیر یکسال بود که پنومونی شد .تا ۶یا۷سالگی اسپری استفاده کرد .الان سرما میخو ...

بهتره اسپیرومتری انجام بدین که آسم تشخیص داده بشه.اگر مدام مریص نمیشه و پنومونی مدام نداره نیاز به سی تی نیست

بهتره اسپیرومتری انجام بدین که آسم تشخیص داده بشه.اگر مدام مریص نمیشه و پنومونی مدام نداره نیاز به س ...

نه تموم دوسال کرونا سرماهم نخورد ولی ازمهر که میره دبیرستان سه بار سرماخورده

بهتره اسپیرومتری انجام بدین که آسم تشخیص داده بشه.اگر مدام مریص نمیشه و پنومونی مدام نداره نیاز به س ...

میترسم ببرم سی تی اسکن بگن ریه ش خیلی آسیب دیده ،من بی طاقتم اذیت میشم .یکبار پدرش پیش یه دکتر عمومی عکس فکرر کنم گرفت از ریه دخترم گفت ۳۰درصد آسیب دیده .نمیدونم درست گفت یا همینطوری یه حرفی زده .آخه اون معروفه به دکون بازار همش خرج میزاره تو دست بیماراش

2810