2777
2789
عنوان

شماهم برای سرماخوردگی به بچه تون آنتی بیوتیک میدین؟🤦🏻‍♀️😊

| مشاهده متن کامل بحث + 4236 بازدید | 49 پست
بله بببنم گلوش عفونی هست میدم زود خوب میشه با اون هر وقت سرما خورده بردیم دکتر اکثرا انتی بیوتیک رو ...

مامان جان عفونت گلو اینه که روی لوزه هاش تکه های سفید ببینی.سرفه های چرکی به قول مامان ها هم اغلب چرک نیست و خلط به معنی عفونت نیست.متاسفانه بعضی از پزشکان برای راضی کردن والدین آنتی بیوتیک میدن.ولی مثلا درمورد سینوزیت که باعث ترشح رنگی از بینی و سرفه های خلطی میشه ۷۰٪ علت ویروس هست و بدون آنتی بیوتیک هم خودش خوب میشه.و اینکه خیلی وقتا دوره مریضی طی شده و شما چون آنتی بیوتیک دادین فکر میکنید اور آنتی بیوتیک بوده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط سرفه شبا بیشتر ،بینش هم کیپ میشه ،۴سال تموم نشده

سرفه هایی که شب ها بیشتر میشه چند علت داره.حساسیت ریه که حدود ۵،۶ صبح بیشتره.سینوزیت که نزدیک به صبح بیشتره.بزرگی لوزه سوم که به دلیل کیپ بودن بینی تنفس دهانی داره که خرخر هم میکنن و ریفلاکس و....

هرکدوم درمان خودش رو داره

اگر برای کیپ شدن بینی باشه باید با قطره ساده بینی که قبل خواب میریزید کمتر بشه اما اگر فرق نکرد باید معاینه بشه که ببینیم علت کدوم هست

سرفه هایی که شب ها بیشتر میشه چند علت داره.حساسیت ریه که حدود ۵،۶ صبح بیشتره.سینوزیت که نزدیک به صبح ...

راستی قبلا اصلا خرو پف نداشت این زمستون که دویاسه بار سرما خورده خروپف میکنه

الان سه چهارشبه سرفه داره ،به زور دونفره دیشب نصفی از قاشق دیفن دادم بهش،

دیفن هیدرامین رو سرفه های حساسیتی خیلی اثر نداره.و اینکه میتونید شربت دارو رو قاطی آب میوه کنید

راستی قبلا اصلا خرو پف نداشت این زمستون که دویاسه بار سرما خورده خروپف میکنه

خوب این یعنی آدنوئید یا لوزه سومش ملتهب شده که اگر گذرا باشه کاری نمیخواد اما اگر باقی بمونه داروی موضعی میدیم

بفرمایید

پسر ۷ساله ام از تابستون تو خواب خروپف میکنه.

بردیم متخصص گوش حلق و بینی.

براش دوتا شربت نوشته و اسپری بینی .الان در حال استفاده است.

من شک دارم به لوزه ی سوم.

قبلش خوب بود

از تابستون که یک سرماخوردگیه شدید خورد؛از اون موقع به بعد اینطوری شد.

ممکنه لوزه ی سوم یه دفعه خودشو نشون بده؟یا یهویی علایمش بیاد؟

2810