2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم می‌ره کلاس ساز بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 34 پست
اخه خواهرشوهرم خودش آرایشگره..آرایشگاه کار میکرد ..ینی کلا هرچیز بخوام برم خواهرم شوهرم کلاسشو رفته ...

فقط موندم مگه سنتور چقدر جا میگرفت که فروختید؟😐 

ما خودمون داریم یه جعبه نازکه فوقش میذاشتید ته کمدی جایی

پشت مبلم میشد بذاریش

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

من باشم از خواهرشمیپرسم من هم دوست دارم یه هنری یاد بگیرم تجربه ات زیاده به نظرت چیکار گنم 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله درسته واقعا چون من آدمی بودم که خیلی هدفمند بودم دوست دارم کلاس زبان هم برم مثلا فرانسه یا آلمان ...

خیلی خوبه 

برای روحیت خوبه 

این روحیه رو شما میبری تو خونه 

حتما اینو به شوهرت بگو

اراده وتلاش .نه حسادت ورغابت 

نه من حسادت نمیکنم اما رقابت چرا و‌من قبل این اتفاق خواهرشپهرم خیلی وقته فکر میکنم به اینکه باید یه کاری برای خودم انجام بدم حس میکنم چون همسن هستیم رقابت بیشتره چون اونم همچین حسی به من ذاره

تا وقتی طرز فکرت این باشه که از این و اون عقب نباشی همیشه حس میکنی عقب تری . مگه مسابقه هست ؟ یکی الان بچه داره وقت نداره یکی الان داره کارای دیگه میکنه چندسال بعد بچه داره فرصت سر خاروندن نداره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

[QUOTE=276573825]اخه خواهرشوهرم خودش آرایشگره..آرایشگاه کار میکرد ..ینی کلا هرچیز بخوام برم خواهرم شوهرم کلاسشو رفته ...[/QUOTE

پس رقابت نکن بشین سرجات 😅😅

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
فقط موندم مگه سنتور چقدر جا میگرفت که فروختید؟😐  ما خودمون داریم یه جعبه نازکه فوقش میذاشتید ...

وقتی خونه خریدیم به پولش هم نیاز داشتیم فکز کن ...همش وام و‌قسط ته جیبمون خالی بود اون نموقعه 

تا وقتی این حس حسادت و رقابت رو کنار نزارین همیشه حس باختن و عقب موندن دارید. فارغ از اینها بشینید فکر کنید خودتون شخصا چی میخواید؟ چیزی که برای خودت باشه نه برای رقابت با دیگران چون اگر حتی بهشون هم برسی بهت آرامش نمیده

وقتی خونه خریدیم به پولش هم نیاز داشتیم فکز کن ...همش وام و‌قسط ته جیبمون خالی بود اون نموقعه 

عزیزم یه چیزی بهت میگم چون واقعا خودم به این نتیجه رسیدم............... 

هیچ وقت هیچ کس نمیاد من نوعی رو با خواهرشوهر یا هر کس دیگه ای مقایسه کنه..... این منم که تو ذهنم این کارو انجام میدم....... 

پس بهتره این افکار رو که نه تنها منو به جایی نمیرسونه بلکه احساس خوشبختی و اعتماد به نفسمو میگیره رو بندازم دور........ هر کلاسی میری برو ولی کلا خواهرشوهرتو فراموش کن چون تا وقتی که خودتو با اون مقایسه میکنی هیچ وقت از خودت راضی نمیشی و آرامش نداری...... 

سعی کن در هر شرایطی آرامش اعتماد به نفس احساس خوشبختیتو حفظ کنی واسه خودت این هنره........ نه اینکه مدام خودتو مقایسه کنی.... هر انسانی توانایی شرایط هدف علاقه استعداد طرز فکر و........ متفاوتی با هر کس دیگه ای داره و اصصصصلا مقایسه کردن کار درستی نیست

شاد و سلامت و موفق باشی عزیزم❤️

عزیزم یه چیزی بهت میگم چون واقعا خودم به این نتیجه رسیدم...............  هیچ وقت هیچ کس نمی ...

بله کاملا درسته ممنون از توضیحاتت من نویسنده ی داستانهای کودکانه هستم یه وقفه ای افتاد تو‌ کارم اما حرف دوستان و‌شمل باعث شد یه جرقه ای تو ذهنم ایجاد بشه که دوباره مسیرمو اینبار مصمم تر از قبل ادامه بدم

2810