2777
2789
عنوان

اگه میدونستم این مسئله رو باهاش از نمی‌کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 22 پست

مگه چند روز موندن؟یه چیزی بگم مهمون حبیب خداست ولی اگر میبینی از دوسه روز بیشتر میمونن دیگه خیلی تحویلشون نگیر ولی به شوهرت چیزی نگو به اون گفتن فایده ای نداره فقط ناراحتی بینتون پیش میاره اما تا حدی نه اینکه خیلی به چشم بیاد یکم به مادرشوهرت اینا بفهمون خیلیم راضی نیستی از این وضع .تا وقتی بهترین مهمون داریو میکنی اونا هم با ارامش خاطر میمونن. خونه ی دختراشونواگه برن یه وعده بمونن که زحمت بهشون ندن اما به عروس که میرسن مهم نیست هرچقدرم زحمت بیفته

مگه چند روز موندن؟یه چیزی بگم مهمون حبیب خداست ولی اگر میبینی از دوسه روز بیشتر میمونن دیگه خیلی تحو ...

نمیدونم چطور باید رفتار کنم الان چها روزشد اینجان بله مهمان حبیب خداست ولی نمیدونی زندگیم چه قد بهم می‌ریزه مهمان میاد چند روز میمونه شلخته و درهم برهم خودمم تا چند روز پهلو درد دارم .ینی سکوت کنم یا با قیافه حرف بزنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری منم اصلا نمیتونم مهمانی که شب بمونه رو تحمل کنم.کلا زیاد مهمون دوس ندارم و این خیلی بده🥺 

من دوباره برگشتم اما اینبارم موفق شدم💪🏻حالم خوبه✨خدایا شکرت که دستمو گرفتی.همیشه هوامو داشته باش.خودمو با خیال راحت به خودت سپردم🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

من از اول به همسرم گفتم مهمان حبیب خداست ، حبیب من که نیست 😂 پس بذار خدا گردن بگیرتشون 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نمیدونم چطور باید رفتار کنم الان چها روزشد اینجان بله مهمان حبیب خداست ولی نمیدونی زندگیم چه قد بهم ...

تحویل نگیر تو خودت باش گاهی به یه بهانه ای برو بیرون غذاهای معمولی درست کن. اونا کدون شهرن شما کجایین هر دفعه میان چقدر میمونن

تحویل نگیر تو خودت باش گاهی به یه بهانه ای برو بیرون غذاهای معمولی درست کن. اونا کدون شهرن شما کجایی ...

میدونی چون دیشب به شوهرم گفتم خسته میشم از مهمانداری و شوهرم بهش برخورد به خاطر حفط رابطه ی خوبی که باهم داریم مجبور شدم امروزم خوب رفتار کنم و خیلی عادی چون همسرم که بیس باز در روز زنگ میزنه اصن امروز بهم ز نزد ..تازه سر ناهار تعارف کردم گفتم بمونید فردا هم ،پس فردا صبح راهی بشید گفت ببنیم چی میشه باشه....فقط به خاطر همسرم کردم ابنکارو .وگرنه انقد خستم که از کتو کول افتادم .اونا تهران هستن ما کرجیم و ازینجا هم میرن اون یکی منزلشون شمال 

میدونی چون دیشب به شوهرم گفتم خسته میشم از مهمانداری و شوهرم بهش برخورد به خاطر حفط رابطه ی خوبی که ...

اوه از تهران میان کرج اینهمه میمونن چه حوصله ای دارن. حالا بازم خوبه یه خونه ای شمال دارن تا بچه دار نشدین باهمسرت برین یه هفته یه هفته بمونین توش . 

اوه از تهران میان کرج اینهمه میمونن چه حوصله ای دارن. حالا بازم خوبه یه خونه ای شمال دارن تا بچه دار ...

بچه داریم بابا پنج سالشه ،🤗 اره میبینی خیلی حوصله دارن خدایا  باید تحمل کنم چاره دیگه ندارم