2777
2789
عنوان

دو قلوهام همزمان دارن گریه میکنن😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوش ب حالت من از خدامه ک بچه دارشم شب تا صبم بهشون شیر بدم و نخوابم ولی خدا نمیده🙂🥲

الهی بحق این روزای عزیز . از حضرت ابوالفضل العباس علمدار (ع)میخام زودتر باردار شی .

با دکتر بچه هات مشورت کن شیرخشک ببلاک pdf بهشون بده واسه دل درد و نفخ کولیک یا عفونت پدی لاکت بده راحت تر میخوابن منم سه قلو دارم اولش سخته استرس میگیری ولی به مرور زمان از پسشون بر میای ناراحت نباش منم از اول بدون کمک با زخم سزارین تا الان که 18 ماهه هستن خودم بزرگشون کردم میدونم چی میگی، شوهر منم هم شب کاره هم روز کار سخته با چن قلویی دست تنها ولی این روزا رو تجربه کردم گذشت 5 ماهه که بشن از دردسر های نوزادی میان بیرون یکم راحت تر میشی خودتو نباز خوب مدیریتشون بکن

با دکتر بچه هات مشورت کن شیرخشک ببلاک pdf بهشون بده واسه دل درد و نفخ کولیک یا عفونت پدی لاکت بده را ...

خدا حفظشون کنه عزیزم 

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓
راستی ببلاک pdf برای بچه های نارسه و پدی لاکت هم به بچه هات بدی دل دردشون خوب میکنه بهتر پی پی میکنن

من اپتامیل pdf میدم

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓