2777
2789
عنوان

دو قلوهام همزمان دارن گریه میکنن😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 38 پست

تکونشون نده دل‌درد شوم بیشتر میشه 

بچه آن دیگه گریه میکنن پیف میکنن 

خوابشون نمیاد 

چراغ هارو خاموش کن 

آروم شکمشون رو با روغن زیتون ماساژ بده 

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدمشون مبارک 

تا سه ماه اول واقعا سخته … خدا بهت قوت بده 

برای اینکه یکم کارت راحت تر باشه بخصوص وقتایی که تنهایین حتما یه نی نی لای لای بگیرین (نوبتی استفاده کنید) …. به دل دردشونم کمک میکنه 

چون اگه تازه شیر خورده باشن نباید بلافاصله بخوابونیدشون

در زندگانی را که گل نگرفته اند!  

باید ۶ ماهشون بشه که بهتر بشن 

نوزاد بیخوابی داره

فقط اگه رفلاکس دارن تشک رفلاکس مؤثره 

دارو هایی که دکتر داده رو بده 

و صبر صبر صبر 

همین

هر چی بزرگتر بشه بدتره

مشکلاتش بیشتر

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

بهت بگم پستونک خواهر و مادره برات من سر دختر اولم مامانم نزاشت فکرشون قدیمی بود اوخ دیونم کرد چون نوزاد مکیدن دوست داره سیره ها ولی دوست داره 

سر پسرم زرنگ شدم هرچی گفتن نده دادم راحت اگه گشنش بود پستونکو مینداخت گریه میکرد دوباره میزاشتم دوباره مینداخت گریه یعنی گرسنس بقیشو راحت میخوابید 

چرا نمیشه عزیز من خودم بچه های شیر ب شیرمو تنها توی غربت بزرگ کردم البته الانم بچن دوسالشونه ولی خب ...

عزیزم شیر به شیر با دو قلو خیلی فرق داره .من خانوادم دو قلو زیاد تا هشت ماه همشون کمکی داشتن .چون خاله هام دوقلو هستن وارثمون

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
خوش ب حالت من از خدامه ک بچه دارشم شب تا صبم بهشون شیر بدم و نخوابم ولی خدا نمیده🙂🥲

به امید خدا به حق این روزهای عزیز سال دیگه شما تاپیک بزنی بگی دوقلوهام کنارم خوابیدن😍😍

https://eitaa.com/good_day
کاش همسایه ت بودم و بهت کمک میکردم عزیزم  تسبیحات حضرت زهرا (س) رو بخون خدا توانتو زیاد کنه گل ...

مرسی مهربونم 

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓
اره برای نوزاد نارس هستش

ننو یا کریر بگیر اگه نمیتونی دست دو بگیر یکی تو کریر یکی رو پا 

اروغشونو بگیر 

از داخل بازار دانلود کن صداهای ارام بخش نوزاد براشون بزار  غصه نخور خیلی زود میگذره این دوران 

کاش پیشم بودی کمکت میکردم 

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  

عزیزم من ننو سنتی بستم گاهی دوتاشونو میزاشتم تابشون میدادم یکی هم روی پام...

اگر میتونی کمک بگیری از خانواده ها. اگرم شرایطشو نداری سعی کن قوی باشی از گریه شون استرس نگیر. آروغشونو خوب بگیر احتمالا دلدرد کولیک یا رفلاکس دارن. ببر دکتر دارو بگیر 

2810