2777
2789

شیر دادم یکیش حالت پنیری بالا آورد 

یکی دیگه ش هم شیر دادم

حس میکنم دلشون درده شربت دل درد دادم آروم نگرفتن

۱۰روزشونه

همش دهن وا میکنن (شیر اپتامیل میدم)

میدونمم سیرن

ب زور جفتشو رو پام گذاشتم تکون میدم 

نمیدونم چیکار کنم   

شوهرم شیفته

تنهام  

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓

هعی......  ....

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا مگه میشه دو قلو تنها نگه داری دختر داغون میشی .پرستار بگیر 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

اپتامیل سنگینه برا نوزاد 

دکتر نوشته ؟؟

منم ب نوزادم اپتامی میدادم تا صب  نیمخوابید جیغ میزد 

ببلاک دادم سبک بود  راحت شد طفلکم

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

گهواره ای 

بانوجی

نینی لای لای 

کریری

چیزی ک یکی روبزاری روپات اونیکی رو تو نی نی لای لای کناردستت

بعدحتماآروغشونم بگیر

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

ترفند من این بود که یکیو میبردم یه اتاق دیگه ساکت میشد میخوابید میرفتم همون اتاق اون یکی رو میخوابوندم

وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی  تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم       
اپتامیل سنگینه برا نوزاد  دکتر نوشته ؟؟ منم ب نوزادم اپتامی میدادم تا صب  نیمخوابید جیغ ...

اره برای نوزاد نارس هستش

خوش ب حالت من از خدامه ک بچه دارشم شب تا صبم بهشون شیر بدم و نخوابم ولی خدا نمیده🙂🥲

انشالله به همین زودی دامنت سبز بشه عزیزم 

2810