2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پاپ کورن بخور خوب قشنگ سینما هاتو برو که یه مدت نمی تونی بری منم حامله بودم رفتیم جدایی نادر از سیمین حالمون گرفته شد برگشتیم بچه زنه افتاد پدرشوهرمم اون موقع مریض بود خدا بیامرز زندگیمون عینه فیلمه شده بود خخخخخ
فرزندان ما آن گونه نمی شوند که ما می خواهیم،بلکه آن گونه می شوند که ما هستیم .
بستگی داره چقد با جنبه و بچه باحال باشی..............
ای که رفته با خود دلی شکسته بردی اینچنین به طوفان تن مراسپردی ای که مهر باطل زدی به دفتر من بعد تو نیامد چها که بر سر من... من همون اوشینم خخخخ چ لوس😉
خوبهباید واسه خنده بری نه واسه نقد جویی
ای که رفته با خود دلی شکسته بردی اینچنین به طوفان تن مراسپردی ای که مهر باطل زدی به دفتر من بعد تو نیامد چها که بر سر من... من همون اوشینم خخخخ چ لوس😉
تو شهر کورا یه چشم پادشاس برو ببین من ایران برگرم دوست داشتم ولی راستش خیلی با رد کارپت حال نکردم اون فیلمی که رضا عطاران با زنش بازی کرده بودم دوست نداشتم اسمش یادم نیست
سانازی بیشتر از یه سال بعدشم هی تو سینما نق می زنن و حرف می زنن من الان دخترم 4 سالش تموم شده ولی قبل سینما کلی اتمام حجت باهاش می کنم و خوراکی براش می خرم ولی باز حرف می زنه فقط شهر موشها رو دوست داشت که دو بار بردیمش
2810