2777
2789
عنوان

کیا تجربه زدن ژل گونه و چونه دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 22930 بازدید | 56 پست
عزبزم یغنی قشنگ عین روز اول بزات موند؟؟ اخه من ژل شناخته شده مثل رووفیل اینا نزدم ریپلنژن زدم خیلی ت ...

عین روز اول نه عزیزم.بلاخره جذب میشه ولی قشنگ بود همچنان.من یه برند سوئیسی زدم اسمش الان یادم نیس.دوسال پیش هر سی سی رو سه و نیم زدم.خودشون گفتن ماندگاریش یکساله.یه برندم بود ماندگاریش دوسال بود دفعه اولم بود ترسیدم بم نیاد اونو نزدم،گفتم بد شد دیگه سر یه سال بره. الان مثل چی پشیمونم😅

انقدر خوشم میاد. صورتم پر شده دوست ندارم زود جذب بشه

منم عالی شدم پوستم باز شده اگر بره بازم میزنم 

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خانمها میشه برین تاپیک آخرم کمکم کنین 

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
میگم ژل ک خیلی زود می‌ره با این تعریف ها اثرش  چربی بهتر نیست  من واقعا موندم 🥲

من چقد دلم میخواد برم چربی بزنم ولی همش میترسم شما میدونی درد داره یانه واینکه واقعا میمونه

🧡خداوندا تو تنها پشت پناه منی🧡
عین روز اول نه عزیزم.بلاخره جذب میشه ولی قشنگ بود همچنان.من یه برند سوئیسی زدم اسمش الان یادم نیس.دو ...

من خیلی هزینم شد اگر میخواستم ژل خیلی خوب بزنم خیلی بیستر می‌شد راستی اگر آب زباد بخوریم و مرطوب کننده بزنیم بیشتر میمونه ؟؟

منم همین طور وافعا پوست قشنگ مبکنه 

میشه تو تاپیک اخرم نظرتو بزاری ممنونت میشم

من خیلی هزینم شد اگر میخواستم ژل خیلی خوب بزنم خیلی بیستر می‌شد راستی اگر آب زباد بخوریم و مرطوب کنن ...

اره چایی داغ غذای داغ هم نخور آب زیاد بخور ویتامین سی بخور 

هرروز ده لیوان آب میخورم بلکه بمونه ای خدا😁

بووی زیاده هاا همش باید دسشویی باشی

چیکار کتم اما کلا آب خوبه برا پوست خیلیم نمیرم دیتشویی ۴و۵ دفعه 

خب پس خوبه امیدوارم بمونه واست و چرخش بچرخه

من چقد دلم میخواد برم چربی بزنم ولی همش میترسم شما میدونی درد داره یانه واینکه واقعا میمونه

منم اطلاعی ندارم برا همین پرسیدم 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
من خیلی هزینم شد اگر میخواستم ژل خیلی خوب بزنم خیلی بیستر می‌شد راستی اگر آب زباد بخوریم و مرطوب کنن ...

نمیدونم عزیزم.به من که چیزی نگفتن.ولی یکی پرسید گفت من زیاد سر گاز وایمیسم.گرما تاثیری داره تو اب شدنش.گفت نه