2777
2789
عنوان

دیدن مطلب خود در خواب برای هر خواسته و هر حاجتی و هر سوالی

| مشاهده متن کامل بحث + 38242 بازدید | 1166 پست
باشه عزیزم بعد اونا برام بخون🥲 نه ۷شب نمیخوام همون یه شب کافیه گلم ممنونم خیلی لطف کردی حاجتروا بشی ...

چشم فردا گلی میخونم تو خصوصی یه پیام‌بعد به بده

خدایااااا شکرت...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینو نگید چی بگید

خانم محترم که تازه هم عضو شدی وکلا مشکوکی

بنده به شماگفتم بیاااینجااا؟؟؟دعوتت کردم؟؟توهین کردم؟؟؟

نه چون شخصیتم انقدد بالاهست جواب توهین ت رو باتوهین ندم.پس بروبسلامت

یه راهی انجام دادم توی مفاتیحم نوشته جواب گرفتم...به دوستانی که مشکل داره معرفی میکنم وخداروشکر جوابم گرفتنننن 

بشماهم هیچ ارتباطی نداره.چون توهین کنی نی نی یارو تگ میکنم....خودت مشکوکی بااین اکانتت تازت

خدایااااا شکرت...
خانم محترم که تازه هم عضو شدی وکلا مشکوکی بنده به شماگفتم بیاااینجااا؟؟؟دعوتت کردم؟؟توهین کردم؟؟؟ ...

مشکل از شماست ک همه جا مینویسید دعا کاری نمیکنه ولی همه جا دست ب دامن دعا شدید و به افکار مذهبی مردم توهین میکنید و این چیزا رو رواج میدید.

اتفاقل من تایپیکتون رو گزارش میزنم تا یاد بگیرید دیگه با اعتقادات مردم بازی نکنید.

یا رب نظر تو برنگردد 💚

این کاربر چند جا نوشته دعا کاری نمیکنه و اثری نداره فقط ارامش میده از اون طرف دست ب دامن دعا شده. چرا اجازه میدید ی سری ک معلوم نیس هدفشون چیه با اعتقادات مردم بازی کنن؟ @niniyar_1    

@niniyar_3    

@niniyar_5    

@niniyar_2    

یا رب نظر تو برنگردد 💚
مشکل از شماست ک همه جا مینویسید دعا کاری نمیکنه ولی همه جا دست ب دامن دعا شدید و به افکار مذهبی مردم ...

کلاا چرت وپرت میگیدددددد

من هیجا ننوشتم دعاکاری نمیکنهه...میگی گفتم همونجا تگم کن بخونم...برو هرجا دوست دارییی گزارش بزن.مهم اینه توهرتاپیکی حس کنم طرف نیاز داره شخصااابراش توضیح میدم.

فکرکنم باکسی دیگه اشتباه گرفتید چون یاد ندارم به کسی توهین کرده باشم برعکس شمااااا

..بسلامتتتتت

خدایااااا شکرت...
این کاربر چند جا نوشته دعا کاری نمیکنه و اثری نداره فقط ارامش میده از اون طرف دست ب دامن دعا شده. چر ...

اگه ادامه حرفامو خونده باشید نوشتم هرچیزی به زمان خودش اتفاق میوفته حتی باهمین روش

وای چقددد منو ترسوندییی.بقیه رو هم تگ کنننن باشههههههههههههه   

خب بترکه مهم نیست.بازم تاپیک میزنم یاشخصی بهشون میگمممم....توخودت هویتش نامعلومههههه 

دیگه هم جوابتو نمیدم خانم روح نامشخص

خدایااااا شکرت...
عزیزم ی سوال منو عشقم کات کردیم  باید نیتم این باشه چه زمانی برمیگرده یا یا فقط بپرسم برمیگرده ...

عزیزم نیت کن خدایاا همسرایندم رو نشونم بده.حالااگه اونه خب مشخص نبودم مشخص..یانیت کن من وفلانی عروسی میکنیم>؟؟؟

اماایه چیزی.مامعصوم نیستیم ممکن شیطان هم به خوابامون واردبشه..پس توهرزمینه ای توخواببب دیدی توبیداریم تحقیق کن..مثلاااگه ازدواج با عشقت رودیدی.نگو تمامه.حتی اگه اومد جلو خوب تحقیق کن 

خدایااااا شکرت...
کلاا چرت وپرت میگیدددددد من هیجا ننوشتم دعاکاری نمیکنهه...میگی گفتم همونجا تگم کن بخونم...برو هرجا ...

نی نی یار گفته با ی همچین ادمی دهن ب دهن نزارم تا خودش پیگیری کنه. دیگه ریپلای نکنید آدم روان پریش.

یا رب نظر تو برنگردد 💚