2777
2789
عنوان

دیدن مطلب خود در خواب برای هر خواسته و هر حاجتی و هر سوالی

| مشاهده متن کامل بحث + 38242 بازدید | 1166 پست
  چشم الان گزارش میزنم

مرسی عزیزممممم  منتظرخوابای خوبت هستم..فقط یه سوال واضح بپرس.که بتونی تعبیرکنی.تعبیرخیلی مهمه.من خودم دوبارتعبیراشتباه کردم.ومیگفتم عه چرابرعکس شد.درصورتی که تعبیرخیلی مهمه...بعدکه فهمیدم تعبیرچیه دیدم عه درسته.انشاءآلله برایهمه به خوشی ببین وخوب تعبیربشه.منم خوشبخت بشم وزودتعبیربشن به خوشی خوشبختی البته

خدایااااا شکرت...
@دختر_تنها_دختر_تنها     @گل_منچولی_سابق     برای حاجتتون ازاین روش استفاده ...

من الان مشکل شرعی دارم نمیتونم بخونم

بعد میخوام تا ۵۰ روز دیگه حاجت روا شده باشم

میتونم هم اینو انجام بدم هم چله زیارت عاشورا؟

کاربری دو نفره🤝🏻🤍من و نرگس👭🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشتباه میکنی عزیزم....انجام بده البته اگه نداری ممکن نشه یابرعکس بشه نمیدونم...اما خودم انجام دادم و ...

نمیتونم بلند شم بخدا 😭 دام میخاد از دلو جون میخام انگاریه حسی نمیزاره

من الان مشکل شرعی دارم نمیتونم بخونم بعد میخوام تا ۵۰ روز دیگه حاجت روا شده باشم میتونم هم اینو ان ...

عزیزم منکه خدا نیستم.بببینم حاجت میگیری یانه.شماهرچی دوست داری بخون.دعاکن بدنیست..حاجتم نگیری.ثوابت ذخیره شده عزیزم.منم دعاکن تااخر شهریور امسال حاجتم به خوشی عاقبت بخیرخوشبختی رواشده بشه ممنون گلی..لطفا7تپیک اخرمم گزارش بزن

مشکل شرعیت برطرف شد غسل و...کامل دستورو انجام بده...نیت کن به فلان حاجتم 50روز دیگه میرسم؟؟توخواب نشونت میدن.حالاممکن شب اول یاشب هفتم.فقط کامل اجراکن...خواب دیدی تعریف کن ببینم چی دیدی

میشه بپرسم نیتت چیه؟؟؟

خدایااااا شکرت...
نمیتونم بلند شم بخدا 😭 دام میخاد از دلو جون میخام انگاریه حسی نمیزاره

این ایام خوبه...چله کلیمیه روبگیرعزیزم...پناه برخدا.منم نااامیدمیشم دوسه روز توخودمم.دوباره میگم پناه برخدا ....بخواه کمکت میکنه

خدایااااا شکرت...
عزیزم منکه خدا نیستم.بببینم حاجت میگیری یانه.شماهرچی دوست داری بخون.دعاکن بدنیست..حاجتم نگیری.ثوابت ...

نیتم قبولی آزمون

باشه دعاتون میکنم گلم

آها من خب از امروز چله زیارت عاشورا میگیرم بعدا اونو

باید تا هفت روز ادامه بدم؟

کاربری دو نفره🤝🏻🤍من و نرگس👭🌸
نیتم قبولی آزمون باشه دعاتون میکنم گلم آها من خب از امروز چله زیارت عاشورا میگیرم بعدا اونو باید ...

عزیزم قبول باشه..امااااین روش مفاتیح چله نیستاااااا....فقط سوالی توذهنت هست نشونت میده.مثلانیت کن خدایااا فلان ازمون رو 50روز دیگه قبول میشم؟؟؟؟توخواب نشون میده اره یانه.انشاءالله اره باشه...همین....فقط تعبیرخیلی مهمه.ومعتقدباش .حالاخواب دیدی بیاتعریف کن..اماااین روش اصلاربطی به زیارت عاشوراندااره ها..غسل کردی انجام بده

این مدتم دعابخون دلت اماده باشه

خدایااااا شکرت...
چطوره

دیشب شروعش بود.چله کلیمیه..میگن بهار چله هاست..توام بایه روز تاخیرشروع کن.ااماحتما این دستورو انجام بده با اعتقااددد البته..میشه بپرسم مشکلت چیه

خدایااااا شکرت...
آهان یعنی اگر بگه نه دیگ قبول نمیشم؟

اگه خوابت صادقه باشه بله.من خودم وقتی اون اتفاق میوفتادمیگفتم عه درسته..بهرحال ما انسان هستیم معصوم نیستیم.اماروش درسته عزیزم.امادوبار تعبیراشتباه کردم.گفتم چراا برعکس شد...بعدرفتم دنبال تعبیردیدم درست بوده من اشتباه تعبیرکردم

خدایااااا شکرت...

@

سلام عزیزم.شماجایی گفتین حاجت نگرفتی وایمانت ضعیف شده...بنظرم یه باراین کارو انجام بده.اماباایمان بالا نه نااامیدیی.نیت کن خدایا چیکارکنم فلان مشکلم حل بشه.ببین توخواب چی نشونت میدن.بیابهم بگوببینم چی دیدی.خوبه؟؟

خدایااااا شکرت...

@nazijoon28    

عزیزم ازاین روش توصفحه اول کمک بگیر...نیت کن چه دعاییی بخونم که این پول دستم بیاد.هرخوابی دیدی لطفااینجا تعریف کن بقیه انگیزه بگیرن..خصوصا وقتی پولدستت رسید.منم دعاکن

خدایااااا شکرت...

@نونوشیان    

عزیزم ازاین روش کمک بگیر.صفحه اول کامل توضیح دادم.نیت کن چیکارکنم زندگیم خوبه بشه.حالاهرمشکلی داری بپرس...خواب دیدی ونتیجه نهاییی رواینجا اعلام کن برای دوستای دیگه.منم دعاکن.

خدایااااا شکرت...
برادرزاده تون خوب شد؟من یکی از فامیلامون پسر ده سالش ی دومته هی میگفت درد دارم و نمیتونست قشنگ راه ب ...

سلام عزیزم....خداروشکر بله....اینجا کلی ام ار عکس و.....فایده نداشت.بردن تهران گفت یاعفونت یاممکن دراینده رماتیسم بشه....خداروشکر توده نبود.اینحا یه چیزی دیده شد فکرکردیم تودس..خداروشکر گاما اسکن گرفتن نبود...عفونتم ازبین رفت...امیدوارم خداکمک کنه دراینده رماتیسمم نشه.اما اون دوران سخت گذشت بله.مرسی احوال پرسیت.الان خوبه.اما فوتبال بازی کنه یکم اذیت میشه.امادرکل خوبه .انشاءالله هیچکسی مریض نشه خصوصا بچه هااا  وبعدم بزرگااا

کشف مطلب براش زده بودم

خدایااااا شکرت...