2777
2789
میده چرا نده بازم کولی بازی درمیارم تا بده بازم مهمونی نمیرم  دختر باید بپوشه پاره کنه والا&n ...

برو چیزای خوب با قیمت مناسب بخر که بعدا نگن ات اشغال خریده دعوات کنن حتما هم از بابات حسابی تشکر کن شده دستش و ببوس خوشش بیاد بازم بهت کارت بده حتی شده الکی خیلی خیلی خودت و خوشحال نشون بده حالت و درک می کنم شوهر منم تقریبا می شه گفت خسیسه 

برو چیزای خوب با قیمت مناسب بخر که بعدا نگن ات اشغال خریده دعوات کنن حتما هم از بابات حسابی تشکر کن ...

موقع خرید مامانم کنارمه 

کارت هم دست اونه ب من که نمیدن کارتو 🥲🥲🥲

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانم عین من میسوزه و می‌سازه اونم آنچنان لباس نداره ولی اون برش مهم نیس مانتو چن سال پیششو بپوشه ...

ببین حتما مامانت و زور کن واسه اونم یه چیزایی بخر فقط بفکر خودت نباش اونا هم گناه دارن

اره اتفاقا همش ميگه ما شكممونم بتونيم سير كنيم هنر كرديم البته بهش حق ميدم اخه خواهرو برادرم بيمارن ...

اتشالله ک خدا گره از کارمون برداره بهمون غم و درد مرض ک داده کاش پول درمانم میداد 

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
2805
نمیدونم راستش شاید ی ۲۰ تومنی باشه شایدم ۱۰ تومن😬😬😬😂😂

توام ک میخوای خالی کنی کلا به نظرم یه بلیط بدون برگشتم بخر ب ناکجا اباد🤣

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
ببین حتما مامانت و زور کن واسه اونم یه چیزایی بخر فقط بفکر خودت نباش اونا هم گناه دارن

نمیدونم من راضیم بخره خودش بخره دیگه

حسود نیستما خودش نمیخاد بخره 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
توام ک میخوای خالی کنی کلا به نظرم یه بلیط بدون برگشتم بخر ب ناکجا اباد🤣

😂😂😂نه ولی خدایی هر چی لازم داشته باشم و معقول باشه میخرم دیگ ب من چ تموم شه والا

حالتو خریدارم اسی بدو بخر تا پشیمون نشده.قیمت مناسب بگیر ک زیاد بگیری.برای مامانتم بخر عزیزم.

راستش زیاد خوشحال نیستم 

از زور این کارتو داده شاید بگی اینم بازم غنیمته اره

ولی هر چیم بخرم اون جور ک باید ذوقش ندارم 

همین پدر من بخاطر آبجیاش و مامانم ب من و مامانم چ فحش ها نداده  دیگه اینکه کلا محبت پدری هم ندیدم ازش 

شبا بالشتم خیسه بخاطر حرفاش

اوه نگم برات 

این لباسارو هم میخرم که حفظ ابرو شه 

وگرنه اگه قرار بود هیج جا نرم و تو خونه بمونم صد سال سیاه منتشو میکشیدم.

فقط حفظ ابرو همین

وضع داداشت چطوره

وضع داداشم تا همین پارسال عین من بود 

برا اونم با منت میداد😏

ی چند اه قهر بودن 

داداشم سینوزیت داره سرش بدحوووری درد میکرد 

پول دکتر رو از عیدی هاش میداد بنده خدا 

ولی الان دانشجو خدا وصد هزار مرتبه شکر 

توی تهرون دانشجوعه حدود ۳ونیم میلیون هم ماهی حقوق میدن 

دیگ منت این پدر رو نمیکشه

راستش زیاد خوشحال نیستم  از زور این کارتو داده شاید بگی اینم بازم غنیمته اره ولی هر چیم بخرم ...

واا خوب دختر خوب تو هم احترام مادر خواهرش و حفظ کن تا پدرت بهت بی احترامی نکنه تحت تاثیر مادرت قرار نگیر  خودت وارد بازی مادرشوهر عروس نکن با بابات از راه دوستی و رفاقت جلو برو

واا خوب دختر خوب تو هم احترام مادر خواهرش و حفظ کن تا پدرت بهت بی احترامی نکنه تحت تاثیر مادرت قرار ...

بخدا اگه ی فحش از دهن من ب مامان و آبجیاش در اومده باشه

واا خوب دختر خوب تو هم احترام مادر خواهرش و حفظ کن تا پدرت بهت بی احترامی نکنه تحت تاثیر مادرت قرار ...

بخدا مظلوم تر از مامان من هیج جا نیس 

اونا آتیش ب پا میکنن

مامانم عین من میسوزه و می‌سازه اونم آنچنان لباس نداره ولی اون برش مهم نیس مانتو چن سال پیششو بپوشه ...

پس وضع مالیتون خوب نیست. بیچاره ها گناه دارند.. الان کل مملکت اینطوری شده.  دلار بالا رفته. مردم را بدبخت کردند. خدا ازشون نگذره. بلد نیستن مملکت داری کنند. 

2810