2777
2789
عنوان

از این مسواک ها آوردم برا فروش

405 بازدید | 12 پست

به نظرتون قیمتشو بگم‌۷۰ با ارسال رایگان خوبه؟

میخرن؟

لوازم آرایشی و لباس بچه و تقویم و شکلات با عکس شخصی خواستین من در خدمتم🥰

اینا برای کیا مناسبه

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره

من ۵۵دیدم  هزینه ارسالشم میگیرن همین میشه

ولی من به شخصه عاشق ارسال رایگانم 🤣

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
این دیگه چجور مسواکیه؟

برای بچه هاس

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
اره من ۵۵دیدم  هزینه ارسالشم میگیرن همین میشه ولی من به شخصه عاشق ارسال رایگانم 🤣

خخخخ آخه من شکلات رنگی هم میذارم کنار سفارشا

😂😂😂😂ارسال همه چیزا هم کلا رایگانه

ولی کسی نمیخره کلا☹️

خخخخ آخه من شکلات رنگی هم میذارم کنار سفارشا 😂😂😂😂ارسال همه چیزا هم کلا رایگانه ولی کسی نمیخره ...

منم جدیدا انلاین شاپ زدم هیچکس نمیخره😩

چندوقته زدی

اگ اینستاس بیا همو لایک کنیم🤣

منم جدیدا انلاین شاپ زدم هیچکس نمیخره😩 چندوقته زدی اگ اینستاس بیا همو لایک کنیم🤣

اینستا ک اصلا باز نمیشه واسم

من لباس کودک و لوازم آرایشی و شکلات و تقویم با عکس شخصی دارم

اینستا ک اصلا باز نمیشه واسم من لباس کودک و لوازم آرایشی و شکلات و تقویم با عکس شخصی دارم

کجا داری پس؟