2777
2789
عنوان

مادرا کیا بچه معلول دارند ومیخوان بچه دوم بدنیا بیارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3681 بازدید | 81 پست
آمینوسنتز

آمنیوسنتز رو نمیگم.یه آزمایشه که پدرومادر میدن و کل دی ان ای و ژنتیکشون بررسی میشه.که ایران تکنولوژیشو نداره فکر کنم.میفرستن خارج.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
آمنیوسنتز رو نمیگم.یه آزمایشه که پدرومادر میدن و کل دی ان ای و ژنتیکشون بررسی میشه.که ایران تکنولوژی ...

اونا قبل بارداریه همون آزمایش ژنتیکه ک میفرستن خارج بعدش تو بارداری هم باید امینوسنتز انجام بشه

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا قبل بارداریه همون آزمایش ژنتیکه ک میفرستن خارج بعدش تو بارداری هم باید امینوسنتز انجام بشه

آره دیگه.قبل بارداری.

اگر مشکلی نباشه اقدام میکنن واسه بچه دار شدن.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
آره دیگه.قبل بارداری. اگر مشکلی نباشه اقدام میکنن واسه بچه دار شدن.

آره❤

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

بنظرم بهتره با توجه به این شرایط با پزشکتون صحبت کنید 

و تا زمانی ک علت بیماری فرزندتون مشخص نشده و حتی اگر یک درصد احتمال ‌‌‌‌‌‌‌‌دادن فرزند دومتون هم دچار مشکل میشه این ریسک نکنید 

چون شما مسئول اون فرزند هستی  

لطفاً ریسک نکنید و حساب شده اقدام کنید

مرسی دکتر اطرج تو کلینیک مام تعریفشو شنیدم شما نمیشناسیش؟ 

نه عزیزم 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه دوم ک در بارداری آزمایش آمینوسنتز باید بدی اگه مشکل داشته باشه ختم بارداری میدن  نگران نبا ...

انشالله پناه برخدا آره حتما قصد دارم برم تحت نظر دکترحنطوش زاده

بنظرم بهتره با توجه به این شرایط با پزشکتون صحبت کنید  و تا زمانی ک علت بیماری فرزندتون مشخص ن ...

درسته حق با شماست ده ساله بچه نیاوردم تامشخص نشه نمیارم ،واینکه چندتا مشاوره ژنتیک رفتم گفتن باتخمک اهدایی ریسکش مثل بقیه حاملگی ها میشه 

درصد ریسکش بالاست اگه اونم مشکل داشته باشه بدتر نابود میشی دخترتم گناه داره بچست دیگه اونم پس چیه /: ...

بله ریسک داره ،اگه ده تا دیگه بچه هم بیارم این فدای بقیه نمیکنم ،اگه پنج درصد هم ریسک داشته باشه نمیارم ،خیلی دکتر ومشاوره رفتم ،اگه میخواستم همینجوری بیارم الان سالی یبار یه دونه میاوردم😃

انشالله پناه برخدا آره حتما قصد دارم برم تحت نظر دکترحنطوش زاده

انشاالله ک بچه دوم سالمه و سالم بغلش میگیرید😘😘😘

بله ریسک داره ،اگه ده تا دیگه بچه هم بیارم این فدای بقیه نمیکنم ،اگه پنج درصد هم ریسک داشته باشه نمی ...

گلم میشه درخواست دوستی منو قبول کنی تروخدا شرایطم مشابه شماست

احساس کردم با حرفات روزنه امیدی باز شد برام