2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم شرایطی که داری سخته
گریه کردنات ..بی روحیه بودن ها .و حتی ادم حس میکنه دیگه هیچی از ته دل ادم رو شاد نمبکمه
بستگی به ادما داره که تو این شرایط چطور با مو۱وع کنار بیان .بعضی ها اصلا با تقدیر کنار نمیان و همش به خدا اعتراض میکنند که چرا من
چرا الان باید این اتفاق بیفته .چرا پدر من ..و هزاران چرای دیگه ..
بعضی افراد هم زودتر خودشون رو جمع کرده و به زندگی بر مبگردن ..
من خودم خب چند ماهه اول خیلی خیلی یخت گذشت ..به خصوص شبا ....و غروب ها ..پنج شنبه و جمعه ها ...کلا وقتی ادم کسی رو از دست میده ..غروبها خیلی دلگیره ...
دوست گلم اگه با گریه کرون اروم میشی گریه کن ...هنوز داغت خیلی تازه ست ..خیلی ....
گریه کردن یه جور تخلیه روانیه ..پس راحت باش ..و سعی نکن انکار بکنی فوت پدرت رو ...
ولی در عین حال از خودت و زندگیت خیلی غافل نشو ...لین روزهای تلخ میگذره و ارامش بیشتری میگیری ..مطمین باش به مرور زمان صبرت ارامشت بیشتر میشه ...غم نبود پدر و دلتنگ شدن براش هیچ وقت کم نمیشه ..فقط زمان که بگذره ..راحت تر گنار میای ...
مطمین باش خدا تو رو خیلی دوست داره و صبر این غم رو بهت میده ...خودتو بسپر به خدای بزرگت و ازش بخواه خودش بهت ارامش بده ..
و برای پدرت هم دعا بکن که خدا مراقبش باشه ...روحش در ارمش باشه ...
هیچکس و هیچ وقت جای پدرت پر نمیشه فقط درد نبودش قابل تحمل تر میشه ..من الان یه سال و چند روز که دیگه کنارم تیست ...ولی ولی دلتنگیش یه ذره هم کم نشده ...حسرته یه صداشو بغلشو دارم حسرت اینکه بهم مثل قبلنا بگه دخترم یه چایی میربزی رو دارم ..وای خدا واقعا تا هستیم قدر همو بدونیم ... بابایی عاشقت بودم و هستم ....تو مهربونترین بودی .....ناب ترین بودی ...گل ترین پدر دنیا ...دوست دارم ...برای منم دعا کن