سلام سلام به همه دوستان گلم خوبیدهمگی ؟عاطفه جون مونایی جون ریحانه گل رویا الهام مامان اراز مامان مسیحا پروانه شادی ووووووووووو همه مامان های خردادی عزیز که الان اسم هاشون یادم نیست انشالا خودتون و نی نی های گلتون سالم و سلامت باشید .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پروانه جون من دکترم از هفته 20 برام چند مدل دارو داده که مصرف کنم . ازمایش خون که دادم گفت که درجه خونم 10 هستش که کمترینش باید 12 باشه برای همین برام همین برام قرص اهن ویتامین و کلسیم نوشت بعد برات اسم هاشون رو مینویسمم
سلام دوستای خوبم امیدوارم سال خیلی خیلیییییییییییییییییی خوبی و در پیش داشته باشید همیشه نی نی هاتون صحیح و سالم باشن و سایه شما ها هم بالای سر نی نی های نازتون
نوروز باستانی نوید دهنده بهار زندگانی یاد آور شکوه ایران و یگانه یادگار جمشید را به شما تبریک می گویم. امید که سال جدید برایمان کرداری نیک، گفتاری نیک و پنداری نیک به ارمغان آورد.
سلام به همه مامانای خردادی. سال نو مبارک. امیدوارم با فرا رسیدن سال 90 و اومدن کوچولو هاتون زندگیتون پر از خیر و برکت بشه. و نی نی های نازتون به سلامتی بپرن تو بغل مامان و باباشون...... برای من و دخملی تو راهیم هم دعاااااااا کنید. دوستون دارم.
با عرض سلام وتبریک سال نو به مامانای خرداد.پسر من هم خرداد دنیا میاد.نه اسم براش انتخاب کردم نه هنوز سیسمونیشو آماده کردم اخه تا ده روز قبل خبر نداشتم پسره.الان دل دردای بدی دارم نمیدانم از اضطرابه یا چیز دیگه دکترمم نیستش.به نظرتون چکار کنم؟